İBT WEB

MASKİ Dünya Su Günü Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Genel 23.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 23.03.2021 - 15:45 2885+ kez okundu.
 

MASKİ Dünya Su Günü Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi

MASKİ, ‘Dünya Su Günü’ Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi

MASKİ, ‘Dünya Su Günü’ Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi MASKİ Genel Müdürlüğü, “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla su kaynaklarının korunması ve sağlıklı su tüketimi bilinci aşılamak amacıyla Yunusemre ilçesinde iki okulda öğrencilerle bir araya geldi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, ‘22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla Yunusemre ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ile Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile bir araya gelerek, su kaynaklarının korunması ve sağlıklı tüketim bilinci aşılamak amacıyla bir seminer düzenledi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programlarda su tasarrufu eğitimi pandemi tedbirleri kapsamında eğlenceli bir sunum ile anlatıldı. Öğrencilerle birlikte sunumları takip eden öğretmenler de bu gibi eğitimlerin öğrencilere küçük yaşlarda verilmesi ile onları tasarruf konusunda daha da bilinçlendireceğine inandıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.  
MASKİ, ‘Dünya Su Günü’ Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi

MASKİ, ‘Dünya Su Günü’ Dolayısıyla Öğrencilerle Bir Araya Geldi

MASKİ Genel Müdürlüğü, “22 Mart Dünya Su Günü” dolayısıyla su kaynaklarının korunması ve sağlıklı su tüketimi bilinci aşılamak amacıyla Yunusemre ilçesinde iki okulda öğrencilerle bir araya geldi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yetkilileri, ‘22 Mart Dünya Su Günü’ dolayısıyla Yunusemre ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu ile Bahçeşehir Koleji öğrencileri ile bir araya gelerek, su kaynaklarının korunması ve sağlıklı tüketim bilinci aşılamak amacıyla bir seminer düzenledi. Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği programlarda su tasarrufu eğitimi pandemi tedbirleri kapsamında eğlenceli bir sunum ile anlatıldı. Öğrencilerle birlikte sunumları takip eden öğretmenler de bu gibi eğitimlerin öğrencilere küçük yaşlarda verilmesi ile onları tasarruf konusunda daha da bilinçlendireceğine inandıklarını belirterek Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.