İBT WEB

BAŞKAN SAVAŞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Genel 23.03.2021 - 16:12, Güncelleme: 23.03.2021 - 16:12 2861+ kez okundu.
 

BAŞKAN SAVAŞA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN SAVAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN SAVAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ HBB BAŞKANI SAVAŞ DOĞUM GÜNÜNÜ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE KUTLADI Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı. Savaş, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ve çalışma arkadaşları ile birlikte kesti. Hatay ve ülkemiz için başarı dolu yıllar dileyen Başkan Savaş, sürpriz doğum günü için çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.  
BAŞKAN SAVAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

BAŞKAN SAVAŞ’A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

HBB BAŞKANI SAVAŞ DOĞUM GÜNÜNÜ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI İLE KUTLADI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a çalışma arkadaşları doğum günü sürprizi yaptı.

Savaş, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı ve çalışma arkadaşları ile birlikte kesti.

Hatay ve ülkemiz için başarı dolu yıllar dileyen Başkan Savaş, sürpriz doğum günü için çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.