İBT WEB

Başkan Özgan 2 Doz Aşısını yaptırdı Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 24.03.2021 - 08:51, Güncelleme: 24.03.2021 - 08:51 3188+ kez okundu.
 

Başkan Özgan 2 Doz Aşısını yaptırdı Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı

Başkan Özgan 2 Doz Aşısını yaptırdı Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı

Başkan Özgan 2.Doz Aşısını yaptırdı, Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ikinci dozunu yaptırıp sağlık çalışanlarına Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanları için özel hazırlanan hediyeler dağıttı. Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi yönetimine ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Özgan yaptığı açıklamada, " Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkânı sağladı. Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum. Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmayı diliyorum" dedi. Covid-19 sürecindeki fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgan, “Belediyemizin Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanlarına özel hazırlanan çeşitli hediyelerden takdim  ettik.” dedi.  
Başkan Özgan 2 Doz Aşısını yaptırdı Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı


Başkan Özgan 2.Doz Aşısını yaptırdı, Sağlık Çalışanlarına Hediyeler Dağıttı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan korona virüs aşısının ikinci dozunu yaptırıp sağlık çalışanlarına Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanları için özel hazırlanan hediyeler dağıttı.

Başkan Özgan, Kozan Devlet Hastanesi yönetimine ve personellerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Özgan yaptığı açıklamada,

" Sağlık ekiplerimiz, kar kış demeden evinden çıkamayan büyüklerimizin ayağına kadar giderek onlara aşı imkânı sağladı. Sırası gelince herkesin aşıyı yaptırmasının salgını yenmekte önemli olduğunu düşünüyorum. Aşımızı olsak dahi rehavete kapılmak yok; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaya devam edeceğiz. Bu zorlu sürecin hep birlikte üstesinden gelerek sağlıklı ve rahat günlerimize bir an evvel kavuşmayı diliyorum"

dedi.

Covid-19 sürecindeki fedakar ve özverili çalışmalarından dolayı sağlık çalışanlarına teşekkür eden Başkan Özgan,

“Belediyemizin Sosyal Yaşam Merkezinde Sağlık çalışanlarına özel hazırlanan çeşitli hediyelerden takdim  ettik.”

dedi.
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.