İBT WEB

HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

Genel 24.03.2021 - 14:34, Güncelleme: 24.03.2021 - 14:34 2641+ kez okundu.
 

HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA Hatay Büyükşehir Belediyespor, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na damga vurdu. 10-17 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen turnuvada, tüm kategorilerde 46 ülkeden bin 590 sporcu mücadele etti. Hataylı taekwondocular, büyük çekişmeye sahne olan maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayarak Hatay’a madalya ve kupalarla döndü. Turnuvada 5 birincilik, 9 ikincilik ve 8 üçüncülük elde ederek toplamda 22 madalya kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesporlutaekwondocular bir büyük başarıya daha imza attı.  
HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

HATAYLI TAEKWONDOCULAR TURNUVAYA DAMGA VURDU

HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN BİR BÜYÜK BAŞARI DAHA

Hatay Büyükşehir Belediyespor, 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’na damga vurdu.

10-17 Mart tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen turnuvada, tüm kategorilerde 46 ülkeden bin 590 sporcu mücadele etti.

Hataylı taekwondocular, büyük çekişmeye sahne olan maçlarda rakiplerine üstünlük sağlayarak Hatay’a madalya ve kupalarla döndü.

Turnuvada 5 birincilik, 9 ikincilik ve 8 üçüncülük elde ederek toplamda 22 madalya kazanan Hatay Büyükşehir Belediyesporlutaekwondocular bir büyük başarıya daha imza attı.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.