İBT WEB

Alanyada sulama kanalları temizleniyor

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 25.03.2021 - 11:27, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:27 3301+ kez okundu.
 

Alanyada sulama kanalları temizleniyor

Alanyada sulama kanalları temizleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Demirtaş ve çevresindeki mahallelerden geçen sulama suyu kanalında bakım ve temizlik çalışması başlattı. Alanya’da tarımın ilk sırada olduğu bölgelerden biri olan Demirtaş ve çevresindeki mahallelerde sulama suyu kanalları yaz mevsimine hazırlanıyor. Kış aylarında içi çamur, ot, taş ve çalı ile dolan kilometrelerce uzunluğundaki sulama kanalında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ekipleri çalışma başlattı. Tarımsal sulama sezonu öncesi çiftçinin daha kolay sulama yapmasını sağlamak ve su israfını önlemek için hummalı bir çalışma yapan ekipler, kısa sürede bakım ve temizlik çalışmasını tamamlamayı planlıyor.  
Alanyada sulama kanalları temizleniyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’nın Demirtaş ve çevresindeki mahallelerden geçen sulama suyu kanalında bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Alanya’da tarımın ilk sırada olduğu bölgelerden biri olan Demirtaş ve çevresindeki mahallelerde sulama suyu kanalları yaz mevsimine hazırlanıyor. Kış aylarında içi çamur, ot, taş ve çalı ile dolan kilometrelerce uzunluğundaki sulama kanalında Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi ekipleri çalışma başlattı. Tarımsal sulama sezonu öncesi çiftçinin daha kolay sulama yapmasını sağlamak ve su israfını önlemek için hummalı bir çalışma yapan ekipler, kısa sürede bakım ve temizlik çalışmasını tamamlamayı planlıyor.  

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.