İBT WEB

Kepez Santralde asfalt çalışmaları sürüyor

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 27.03.2021 - 11:11, Güncelleme: 27.03.2021 - 11:11 2220+ kez okundu.
 

Kepez Santralde asfalt çalışmaları sürüyor

Kepez Santralde asfalt çalışmaları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar son hızıyla sürerken tamamlanan bloklar arasındaki yollar asfaltlanıyor. Fen İşleri ekipleri A ve E bloklar arasında kalan yolları sıcak asfaltla kaplıyor.    Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yapımı tamamlanan A ve E bloklar arasında kalan yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri proje alanı içerisindeki 600 metrelik yolu önce binder tabakası ile kapladı. Ardından yolda sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede 500 tonluk bir asfalt çalışması gerçekleştirecek. Çalışmaların ardından yol kullanıma açılacak.  
Kepez Santralde asfalt çalışmaları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar son hızıyla sürerken tamamlanan bloklar arasındaki yollar asfaltlanıyor. Fen İşleri ekipleri A ve E bloklar arasında kalan yolları sıcak asfaltla kaplıyor. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ve Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yapımı tamamlanan A ve E bloklar arasında kalan yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapı ekipleri proje alanı içerisindeki 600 metrelik yolu önce binder tabakası ile kapladı. Ardından yolda sıcak asfalt çalışmasına başlandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bölgede 500 tonluk bir asfalt çalışması gerçekleştirecek. Çalışmaların ardından yol kullanıma açılacak.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.