İBT WEB

Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 29.03.2021 - 11:42, Güncelleme: 29.03.2021 - 11:42 2738+ kez okundu.
 

Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması

Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması

Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması   Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Mezarlığı’nda genişletme çalışması yapılıyor. Ortaya çıkan yağmur suyu altyapı ihtiyacını karşılamak için ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor.   Antalya kent merkezine hizmet veren Kurşunlu Mezarlığı alanı Büyükşehir Belediyesitarafından genişletiliyor. Bu kapsamda mezarlık içi ve civarına yönelik olarak su birikmesini ve taşkınları önleyecek şekilde yağmur suyu altyapı imalatı gerçekleştiriliyor. YAĞMUR SUYU HATTI DÖŞENİYOR ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri hafta sonları dahil aralıksız olarak sürdürdükleri çalışma ile 3 km’yi bulan uzunlukta yağmur suyu hattı döşüyor. Çok sayıda iş makinesi ve personel ile yürütülen imalatta çapları 60 ila 140 cm arasında değişen demir donatılı beton büzler kullanılıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.  
Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması

Kurşunlu Mezarlığında alt yapı çalışması

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Mezarlığı’nda genişletme çalışması yapılıyor. Ortaya çıkan yağmur suyu altyapı ihtiyacını karşılamak için ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor.

 

Antalya kent merkezine hizmet veren Kurşunlu Mezarlığı alanı Büyükşehir Belediyesitarafından genişletiliyor. Bu kapsamda mezarlık içi ve civarına yönelik olarak su birikmesini ve taşkınları önleyecek şekilde yağmur suyu altyapı imalatı gerçekleştiriliyor.

YAĞMUR SUYU HATTI DÖŞENİYOR

ASAT Genel Müdürlüğü ekipleri hafta sonları dahil aralıksız olarak sürdürdükleri çalışma ile 3 km’yi bulan uzunlukta yağmur suyu hattı döşüyor. Çok sayıda iş makinesi ve personel ile yürütülen imalatta çapları 60 ila 140 cm arasında değişen demir donatılı beton büzler kullanılıyor. Çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.