İBT WEB

TARSUS UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 09:29, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:29 3059+ kez okundu.
 

TARSUS UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR

TARSUS UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR

TARSUS’UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR.. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’un il olma hayalini yeniden gündeme taşıyor. 346 bin nüfusa sahip Tarsus’un il olmamasının büyük bir handikap olduğunu belirten Bozdoğan, bu konuda girişimleri olduğunu açıkladı. Sahip olduğu nüfusla Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Mersin’in Tarsus ilçesinden yıllardır dile getiren ‘il olma’ hayali, bugünlerde yeniden gündeme geliyor. 2020 yılı nüfus sayımı sonuçlarına göre nüfusu 346 bin 715’e yükselen Tarsus’un il olması için geçmiş yıllarda da birçok girişimde bulunuldu, ancak bu hayal gerçekleşmedi. Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, yeni bir adım atarak bu hayali gerçekleştirmek için girişimlerde bulunduğunu söyledi.
TARSUS UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR

TARSUS’UN İL OLMA HAYALİ SÜRÜYOR..

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus’un il olma hayalini yeniden gündeme taşıyor. 346 bin nüfusa sahip Tarsus’un il olmamasının büyük bir handikap olduğunu belirten Bozdoğan, bu konuda girişimleri olduğunu açıkladı.

Sahip olduğu nüfusla Türkiye’nin birçok ilinden büyük olan Mersin’in Tarsus ilçesinden yıllardır dile getiren ‘il olma’ hayali, bugünlerde yeniden gündeme geliyor. 2020 yılı nüfus sayımı sonuçlarına göre nüfusu 346 bin 715’e yükselen Tarsus’un il olması için geçmiş yıllarda da birçok girişimde bulunuldu, ancak bu hayal gerçekleşmedi. Tarsus Belediye Başkanı Bozdoğan, yeni bir adım atarak bu hayali gerçekleştirmek için girişimlerde bulunduğunu söyledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.