İBT WEB

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 09:35, Güncelleme: 30.03.2021 - 09:35 2569+ kez okundu.
 

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesinin 17. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Rasim Yuvarlakoğlu 5. kez başkan seçildi. Emekliler Derneği lokalinde yapılan kongrede başkanlığı Rasim Yuvarlakoğlu getirilirken yönetimde Asil üye olarak İbiş Demircan, Necmettin Önal, Cehdi Cocalak ve duran Sarıkef yer aldı. Denetim kuruluna Yakup Şanlı, Eyüp Tanrıverdi, Ramazan Bağan seçildi. Duran Sarıkef ayrıca Ankara delegesi olarak seçildi. Yeni yönetimi tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.  
MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNDE BAŞKAN DEĞİŞMEDİ

Muharip Gaziler Derneği Tarsus Şubesinin 17. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Mevcut başkan Rasim Yuvarlakoğlu 5. kez başkan seçildi.

Emekliler Derneği lokalinde yapılan kongrede başkanlığı Rasim Yuvarlakoğlu getirilirken yönetimde Asil üye olarak İbiş Demircan, Necmettin Önal, Cehdi Cocalak ve duran Sarıkef yer aldı. Denetim kuruluna Yakup Şanlı, Eyüp Tanrıverdi, Ramazan Bağan seçildi. Duran Sarıkef ayrıca Ankara delegesi olarak seçildi. Yeni yönetimi tebrik eder görevlerinde başarılar dileriz.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.