İBT WEB

Zlatan Ibrahimovicten 1 asist daha

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 11:19, Güncelleme: 30.03.2021 - 11:19 2779+ kez okundu.
 

Zlatan Ibrahimovicten 1 asist daha

Zlatan Ibrahimovicten 1 asist daha

İsveç'in 39 yaşındaki yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Kosova deplasmanında da asist yaparak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. sveç A Milli Takımı'na 5 yıl aradan sonra dönen Zlatan Ibrahimovic, 2022 Dünya Kupası elemelerinde iki maçta da açılış gollerinin asistini yaptı. 39 yaşındaki oyuncu, adeta İsveç için 'çilingir' görevini üstlendi. LİDER İSVEÇ Gürcistan karşısında 1-0 kazanan İsveç'te Claesson'a asist yapan Zlatan Ibrahimovic, Kosova deplasmanında ise skoru 1-0'a getiren golde Augustinnson'a servis yaptı. Maçı İsveç 3-0 kazandı ve İspanya'nın önünde liderlik koltuğunda yer aldı.  
Zlatan Ibrahimovicten 1 asist daha

İsveç'in 39 yaşındaki yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Kosova deplasmanında da asist yaparak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

sveç A Milli Takımı'na 5 yıl aradan sonra dönen Zlatan Ibrahimovic, 2022 Dünya Kupası elemelerinde iki maçta da açılış gollerinin asistini yaptı. 39 yaşındaki oyuncu, adeta İsveç için 'çilingir' görevini üstlendi.

LİDER İSVEÇ

Gürcistan karşısında 1-0 kazanan İsveç'te Claesson'a asist yapan Zlatan Ibrahimovic, Kosova deplasmanında ise skoru 1-0'a getiren golde Augustinnson'a servis yaptı.

Maçı İsveç 3-0 kazandı ve İspanya'nın önünde liderlik koltuğunda yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.