İBT WEB

Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 30.03.2021 - 16:00, Güncelleme: 30.03.2021 - 16:00 2715+ kez okundu.
 

Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor   Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Türkiye Basketbol Ligi’nin 25.haftasında deplasmanda Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımıile karşı karşıya gelecek. Dev adamlarımız Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç, 1 Nisan Perşembe günü Saat: 15.00’de başlayacak ve TRT Spor-2 kanalından canlı yayınlanacak.   Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız,1 Nisan Perşembe günü Saat: 15.00’deTürkiye Basketbol Ligi’nin 25.haftasında deplasmandaBüyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde dev adamlarımız, maçın hazırlıklarına Muradiye Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam etti. Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışma yapıldı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Play-off için birçok takım mücadele veriyor. Biz de bu doğrultuda her maçımıza galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Tek amacımız var, o da kazanmak” dedi. Takımımız, Salı günü Konya’ya hareket edecek ve son antrenmanını maçın oynanacağı Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.    
Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

Dev Adamlar Konya Deplasmanından Galibiyetle Dönmek İstiyor

 

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuz, Türkiye Basketbol Ligi’nin 25.haftasında deplasmanda Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımıile karşı karşıya gelecek. Dev adamlarımız Baş Antrenör Ceyhun Cabadak yönetiminde maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç, 1 Nisan Perşembe günü Saat: 15.00’de başlayacak ve TRT Spor-2 kanalından canlı yayınlanacak.

 

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımımız,1 Nisan Perşembe günü Saat: 15.00’deTürkiye Basketbol Ligi’nin 25.haftasında deplasmandaBüyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde dev adamlarımız, maçın hazırlıklarına Muradiye Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla devam etti. Baş Antrenörümüz Ceyhun Cabadak yönetiminde gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışma yapıldı. Baş Antrenör Ceyhun Cabadak, “Ligin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Play-off için birçok takım mücadele veriyor. Biz de bu doğrultuda her maçımıza galibiyet parolası ile çıkıyoruz. Tek amacımız var, o da kazanmak” dedi. Takımımız, Salı günü Konya’ya hareket edecek ve son antrenmanını maçın oynanacağı Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirecek.

 

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.