İBT WEB

İlimtepe Dolgu Alanı na 8 bin Toros Sediri dikilecek

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 01.04.2021 - 13:38, Güncelleme: 01.04.2021 - 13:38 2856+ kez okundu.
 

İlimtepe Dolgu Alanı na 8 bin Toros Sediri dikilecek

İlimtepe Dolgu Alanı na 8 bin Toros Sediri dikilecek

İlimtepe Dolgu Alanı’na 8 bin Toros Sediri dikilecek Şehrin birçok noktasına yeşil alanlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dolgu alanı olarak kullanılıp kapatılan yerlerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler şimdi de Körfez ilçesindeki İlimtepe Dolgu Alanı’nda ağaçlandırma çalışması dahilinde 8 bin Toros Sediri dikecek. BİRİNCİ ETABA BAŞLANDI İlimtepe’deki alan yıllarca döküm yapılarak dolduruldu. Bu alanı yeşillendirerek doğaya katkı sunmayı amaçlayan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, birinci etap çalışmalarına başladı. Çalışma çerçevesinde 71 bin metrekarelik alana 8 bin Toros Sediri dikilecek. BÜYÜKŞEHİR DOLGU ALANLARINI AĞAÇLANDIRIYOR Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde bulunan dolgu alanları farklı ihtiyaçlar için kullanılıyor. Kapasitesini tamamlayarak ömrünü dolduran, dolgu alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından toprak serilerek kapatılıyor. Bu alan daha güzel bir görünüme kavuşması ve yeşil alanların arttırılması için ağaçlandırılıyor.
İlimtepe Dolgu Alanı na 8 bin Toros Sediri dikilecek

İlimtepe Dolgu Alanı’na 8 bin Toros Sediri dikilecek

Şehrin birçok noktasına yeşil alanlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, dolgu alanı olarak kullanılıp kapatılan yerlerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler şimdi de Körfez ilçesindeki İlimtepe Dolgu Alanı’nda ağaçlandırma çalışması dahilinde 8 bin Toros Sediri dikecek.

BİRİNCİ ETABA BAŞLANDI

İlimtepe’deki alan yıllarca döküm yapılarak dolduruldu. Bu alanı yeşillendirerek doğaya katkı sunmayı amaçlayan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, birinci etap çalışmalarına başladı. Çalışma çerçevesinde 71 bin metrekarelik alana 8 bin Toros Sediri dikilecek.

BÜYÜKŞEHİR DOLGU ALANLARINI AĞAÇLANDIRIYOR

Kocaeli’nin çeşitli yerlerinde bulunan dolgu alanları farklı ihtiyaçlar için kullanılıyor. Kapasitesini tamamlayarak ömrünü dolduran, dolgu alanları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından toprak serilerek kapatılıyor. Bu alan daha güzel bir görünüme kavuşması ve yeşil alanların arttırılması için ağaçlandırılıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.