İBT WEB

Rus sanatçıdan Başkan Ergün e ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.04.2021 - 17:51, Güncelleme: 02.04.2021 - 17:54 2370+ kez okundu.
 

Rus sanatçıdan Başkan Ergün e ziyaret

Rus sanatçıdan Başkan Ergün e ziyaret

         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Rus Devlet Sanatçısı Aleksander Samsonov’u makamında konuk etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’de yer alırken, Samsanov Başkan Ergün’e imzaladığı kitabı hediye etti.   Rus Devlet Sanatçısı Aleksander Samsonov, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’in de yer aldığı ziyarette yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Rus sanatçı Samsanov, ziyarette Başkan Ergün’e imzaladığı bir kitabı hediye etti. Başkan Ergün hediyeden dolayı teşekkürlerini iletirken, “Yıllar sonra yeniden karşılaşmak bizi mutlu etti. Daha önce vermiş olduğunuz destek ve katkılar için bir kere daha teşekkür ediyorum. Güzel eserlerinizin bulunduğu kitabı da dikkatlice inceleyeceğim. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Rus sanatçıdan Başkan Ergün e ziyaret


         Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Rus Devlet Sanatçısı Aleksander Samsonov’u makamında konuk etti. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’de yer alırken, Samsanov Başkan Ergün’e imzaladığı kitabı hediye etti.
 
Rus Devlet Sanatçısı Aleksander Samsonov, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil’in de yer aldığı ziyarette yapılabilecek çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Rus sanatçı Samsanov, ziyarette Başkan Ergün’e imzaladığı bir kitabı hediye etti. Başkan Ergün hediyeden dolayı teşekkürlerini iletirken,

“Yıllar sonra yeniden karşılaşmak bizi mutlu etti. Daha önce vermiş olduğunuz destek ve katkılar için bir kere daha teşekkür ediyorum. Güzel eserlerinizin bulunduğu kitabı da dikkatlice inceleyeceğim. Teşekkür ediyorum”

diye konuştu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.