İBT WEB

Kozan Belediyesinden Kızılay için kan bağışı kampanyası

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 06.04.2021 - 13:40, Güncelleme: 06.04.2021 - 13:40 2505+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesinden Kızılay için kan bağışı kampanyası

Kozan Belediyesinden Kızılay için kan bağışı kampanyası

Kozan Belediyesi'nden Kızılay için kan bağışı kampanyası Kozan Belediyesi’nde Kızılay'a kan bağışı için stant açıldı. Personel ve vatandaşlar kan bağışında bulundu. Belediye bahçesine kurulan Kızılay Kan alma aracı ve Çadırda vatandaşlar ve Belediye personelleri kan bağışında bulundu. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada "Kızılay tarafından gönüllü kan bağışlamak isteyen gerek personelimiz gerekse işlerini halletmek için belediyemize gelen vatandaşlarımız, kan bağışında bulundular. Kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bu açıdan Kozan Belediyesi  ailesi olarak, bu tür programları vesile bilip, hayırlı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Özellikle Kızılay denilince ilk akla gelenlerden birisi de kan bağışıdır. Bu noktada kan bağışı, bir hayat kurtarma noktasında son derece önemli ve değerlidir. Bir tek hayatın dahi kurtulmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere." dedi. Türk Kızılayı Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ramazan Saygılı’da yaptığı açıklamada; “ Kozan Belediye başkanımız sayın Kazım Özgan olmak üzere bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra bizlere daima destek olan Başkanımız Kazım Özgan’a da plaket takdim ettik.” dedi.
Kozan Belediyesinden Kızılay için kan bağışı kampanyası

Kozan Belediyesi'nden Kızılay için kan bağışı kampanyası
Kozan Belediyesi’nde Kızılay'a kan bağışı için stant açıldı. Personel ve vatandaşlar kan bağışında bulundu.
Belediye bahçesine kurulan Kızılay Kan alma aracı ve Çadırda vatandaşlar ve Belediye personelleri kan bağışında bulundu.
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada

"Kızılay tarafından gönüllü kan bağışlamak isteyen gerek personelimiz gerekse işlerini halletmek için belediyemize gelen vatandaşlarımız, kan bağışında bulundular. Kaynağı sadece insan olan ve başka bir yolla temini mümkün olamayan kan ihtiyacını karşılamanın yolu, gönüllü bağışlardan geçmektedir. Bu açıdan Kozan Belediyesi  ailesi olarak, bu tür programları vesile bilip, hayırlı işlere imza atmaya çalışıyoruz. Özellikle Kızılay denilince ilk akla gelenlerden birisi de kan bağışıdır. Bu noktada kan bağışı, bir hayat kurtarma noktasında son derece önemli ve değerlidir. Bir tek hayatın dahi kurtulmasına vesile olabilirsek ne mutlu bizlere."

dedi.

Türk Kızılayı Genel Merkez yönetim kurulu üyesi Ramazan Saygılı’da yaptığı açıklamada;

“ Kozan Belediye başkanımız sayın Kazım Özgan olmak üzere bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra bizlere daima destek olan Başkanımız Kazım Özgan’a da plaket takdim ettik.”

dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.