İBT WEB

BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 06.04.2021 - 14:11, Güncelleme: 06.04.2021 - 14:11 3354+ kez okundu.
 

BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM

BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM

BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 07-13 Nisan Dünya Sağlık Günü- Sağlık Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi; ” Atalarımız “Her şeyin Başı Sağlıktır”, “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta bulunur” diyerek sağlığın önemini güzel ve anlamlı bir şekilde yorumlamışlardır. Bireylerin hastalıksız, rahat ve huzurlu yaşamasına “Sağlık” denir. Sağlığı yerinde olmayan insan hiçbir işte başarılı olamaz, hayatını devam ettirirken ailesine ve ülkesine verimli olamaz. Sağlıklı olmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek için, çeşitli hastalıklara yakalanmadan önce sağlık bilgilerini öğrenerek hastalıklara karşı önlem almak, sağlıklı yaşam için spor yapmak, sağlığa uygun beslenmek, temizliğe dikkat etmek, mevsimine göre giyinmek ve hastalanınca hastalığa karşı uygun tedavi şekillerini uygulamak başta gelir. Sağlık konusu yalnız kişileri değil tüm insanlığı ilgilendirir. Sağlıklı insanlar mutludur ve verimli olur, ülke ekonomisine olumlu bir katkı sağlar. Sağlıklı ve mutlu insanlardan, sağlıklı ve mutlu bir millet meydana gelir. Sağlığımızı koruyarak hem ailemize karşı olan sorumluluklarımızı, hem de vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş oluruz. Özellikle Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı Ülkemizdeki bütün sağlık personellerimiz kendi hayatlarını dahi düşünmeden sıra dışı bir gayret göstermektedirler. Bu vesile ile bir kez daha bütün sağlık personellerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Dünya milletleri sağlık işlerinde birbirine yardımcı olmak ve sağlıklı yaşamaya dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler Örgütüne bağlı olarak 7 Nisan 1948 de dünya sağlık teşkilatını kurdular. Bu nedenle her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık günü, 7 – 13 Nisan ise sağlık haftası olarak kutlanmaktadır. Her birey dünyanın neresinde olursa olsun sağlıklı bir yaşam hakkına sahiptir. Bu sebeple sağlık personellerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlık günü ve sağlık haftasını kutlar, “Sağlıktan büyük zenginlik yoktur. Diyerek” herkese sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim.” Dedi.
BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM

BAŞKAN YAVUZ TÜM İNSANLIĞA SAĞLIKLI VE HUZURLU BİR YAŞAM DİLERİM

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, 07-13 Nisan Dünya Sağlık Günü- Sağlık Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuz mesajında şunları söyledi;
” Atalarımız “Her şeyin Başı Sağlıktır”, “Sağlam Kafa Sağlam Vücutta bulunur” diyerek sağlığın önemini güzel ve anlamlı bir şekilde yorumlamışlardır. Bireylerin hastalıksız, rahat ve huzurlu yaşamasına “Sağlık” denir. Sağlığı yerinde olmayan insan hiçbir işte başarılı olamaz, hayatını devam ettirirken ailesine ve ülkesine verimli olamaz.
Sağlıklı olmak ve sağlıklı bir yaşam sürmek için, çeşitli hastalıklara yakalanmadan önce sağlık bilgilerini öğrenerek hastalıklara karşı önlem almak, sağlıklı yaşam için spor yapmak, sağlığa uygun beslenmek, temizliğe dikkat etmek, mevsimine göre giyinmek ve hastalanınca hastalığa karşı uygun tedavi şekillerini uygulamak başta gelir.
Sağlık konusu yalnız kişileri değil tüm insanlığı ilgilendirir. Sağlıklı insanlar mutludur ve verimli olur, ülke ekonomisine olumlu bir katkı sağlar. Sağlıklı ve mutlu insanlardan, sağlıklı ve mutlu bir millet meydana gelir. Sağlığımızı koruyarak hem ailemize karşı olan sorumluluklarımızı, hem de vatandaşlık görevimizi yerine getirmiş oluruz.

Özellikle Dünyayı ve Ülkemizi tehdit eden Koronavirüsüne (Kovid-19) karşı Ülkemizdeki bütün sağlık personellerimiz kendi hayatlarını dahi düşünmeden sıra dışı bir gayret göstermektedirler. Bu vesile ile bir kez daha bütün sağlık personellerimize sonsuz şükranlarımı sunarım.
Dünya milletleri sağlık işlerinde birbirine yardımcı olmak ve sağlıklı yaşamaya dikkat çekmek için Birleşmiş Milletler Örgütüne bağlı olarak 7 Nisan 1948 de dünya sağlık teşkilatını kurdular. Bu nedenle her yıl 7 Nisan Dünya Sağlık günü, 7 – 13 Nisan ise sağlık haftası olarak kutlanmaktadır.
Her birey dünyanın neresinde olursa olsun sağlıklı bir yaşam hakkına sahiptir. Bu sebeple sağlık personellerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sağlık günü ve sağlık haftasını kutlar,

“Sağlıktan büyük zenginlik yoktur. Diyerek” herkese sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim.”

Dedi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.