İBT WEB

Hayvanat Bahçesinde ziyareti kolaylaştıracak çalışma

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 06.04.2021 - 14:48, Güncelleme: 06.04.2021 - 14:48 2634+ kez okundu.
 

Hayvanat Bahçesinde ziyareti kolaylaştıracak çalışma

Hayvanat Bahçesinde ziyareti kolaylaştıracak çalışma

Hayvanat Bahçesinde ziyareti  kolaylaştıracak çalışma  Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi çevresini düzenliyor. Otopark alanı genişletilerek, parke taş ile kaplanıyor. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ziyaretini kolaylaştırmak üzere Antalya Hayvanat Bahçesi çevresinde düzenleme çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Hayvanat Bahçesi içerisinde bulunan otoparkı genişleterek, parke ile kaplıyor. Çalışma kapsamında 5 bin metrekare parke ve 500 metre bordür çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın ardından otopark alanı kapasitesi iki katına çıkacak. Vatandaşların dinlenmesi için Hayvanat Bahçesi çevresine bank ve piknik masası da yerleştirilecek.  
Hayvanat Bahçesinde ziyareti kolaylaştıracak çalışma

Hayvanat Bahçesinde ziyareti  kolaylaştıracak çalışma 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi çevresini düzenliyor. Otopark alanı genişletilerek, parke taş ile kaplanıyor.

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ziyaretini kolaylaştırmak üzere Antalya Hayvanat Bahçesi çevresinde düzenleme çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yapım İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri Hayvanat Bahçesi içerisinde bulunan otoparkı genişleterek, parke ile kaplıyor. Çalışma kapsamında 5 bin metrekare parke ve 500 metre bordür çalışması gerçekleştiriyor. Çalışmanın ardından otopark alanı kapasitesi iki katına çıkacak. Vatandaşların dinlenmesi için Hayvanat Bahçesi çevresine bank ve piknik masası da yerleştirilecek.

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.