İBT WEB

DİNAMİK DENETİMLER KAPSAMINDA UNLU MAMÜL VE YUFKACILAR DENETLENDİ

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 07.04.2021 - 13:45, Güncelleme: 07.04.2021 - 13:45 2012+ kez okundu.
 

DİNAMİK DENETİMLER KAPSAMINDA UNLU MAMÜL VE YUFKACILAR DENETLENDİ

DİNAMİK DENETİMLER KAPSAMINDA UNLU MAMÜL VE YUFKACILAR DENETLENDİ

İlçe genelinde yapılan pandemi yayılım hızını önlemek adına sürdürülen denetimler hakkında açıklamada bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ”Halk sağlığının korunmasını çok önemsiyoruz. Ekiplerimiz sosyal belediyeciliğin önemli şartlarından biri olan halk sağlığına yönelik denetimleri eksik olarak yerine getiriyor” diye konuştu. İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren yufka imalathaneleri ve satış reyonlarına yönelik dinamik denetimlerine devam ediyor. Denetimlerinde çalışma ruhsatı ve hijyen kurallarına uymayan 3 işletme ilgili gerekli yasal işlem başlatıldı. Vatandaşlar tarafından tüketimi yoğun olan gıda ve unlu mamul üreticilerine yönelik denetimlerinin sıklaştıran İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın yoğun olarak kullandığı Bulvar Caddesi'nde bulunan yufka üretimi yapan imalathane ve satış noktalarını denetledi. Denetimde ekipler, işletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen ve pandemi kurallarına uygunluk ve ürünleri gramajı yönünden denetledi. Standartlara uymayan işletmelerle ilgili gerekli uyarılar yapılıp yasal işlem başlatıldı. ''Kurallara uyan esnafımıza teşekkür ediyoruz'' Yapılan denetimler hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ” İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle halkımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bir yandan vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde maske ve dezenfektan ulaştırırken diğer yandan halk sağlığını koruma adına çalışmalar yürütüyoruz. İlkadım’da  önem verdiğimiz konuların başında halk sağlığı geliyor. Halk sağlığı konusunda yapılan denetimlerde taviz vermiyoruz. Denetimler sırasında ekiplerimiz hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza maske, mesafe ve temizlik konularına uymaları yönünde de ikazlarda bulunuyorlar. Böylece daha etkin ve sağlıklı sonuçlar alıyoruz" dedi.
DİNAMİK DENETİMLER KAPSAMINDA UNLU MAMÜL VE YUFKACILAR DENETLENDİ

İlçe genelinde yapılan pandemi yayılım hızını önlemek adına sürdürülen denetimler hakkında açıklamada bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

”Halk sağlığının korunmasını çok önemsiyoruz. Ekiplerimiz sosyal belediyeciliğin önemli şartlarından biri olan halk sağlığına yönelik denetimleri eksik olarak yerine getiriyor”

diye konuştu.

İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, ilçede faaliyet gösteren yufka imalathaneleri ve satış reyonlarına yönelik dinamik denetimlerine devam ediyor. Denetimlerinde çalışma ruhsatı ve hijyen kurallarına uymayan 3 işletme ilgili gerekli yasal işlem başlatıldı.

Vatandaşlar tarafından tüketimi yoğun olan gıda ve unlu mamul üreticilerine yönelik denetimlerinin sıklaştıran İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşın yoğun olarak kullandığı Bulvar Caddesi'nde bulunan yufka üretimi yapan imalathane ve satış noktalarını denetledi. Denetimde ekipler, işletmeleri temizlik, ruhsat, hijyen ve pandemi kurallarına uygunluk ve ürünleri gramajı yönünden denetledi. Standartlara uymayan işletmelerle ilgili gerekli uyarılar yapılıp yasal işlem başlatıldı.

''Kurallara uyan esnafımıza teşekkür ediyoruz''

Yapılan denetimler hakkında bilgi veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

” İçerisinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle halkımızın sağlığını korumak için çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Bir yandan vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde maske ve dezenfektan ulaştırırken diğer yandan halk sağlığını koruma adına çalışmalar yürütüyoruz. İlkadım’da  önem verdiğimiz konuların başında halk sağlığı geliyor. Halk sağlığı konusunda yapılan denetimlerde taviz vermiyoruz. Denetimler sırasında ekiplerimiz hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza maske, mesafe ve temizlik konularına uymaları yönünde de ikazlarda bulunuyorlar. Böylece daha etkin ve sağlıklı sonuçlar alıyoruz"

dedi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.