İBT WEB

Zabıta kaldırım işgallerine son veriyor

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 07.04.2021 - 15:53, Güncelleme: 07.04.2021 - 15:53 2987+ kez okundu.
 

Zabıta kaldırım işgallerine son veriyor

Zabıta kaldırım işgallerine son veriyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yayların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri ve seyyar satıcılar tarafından işgal edilmesinin önüne geçiyor. Zabıta Daire Başkanlığı, işyerleri tarafından kaldırımlara bırakılan, görüntü kirliliğine yol açan ticari mallar, flama ve seyyar tabelaların kaldırılması için çalışma başlattı. Ekipler, çalışma kapsamında merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı ile Kayapınar Caddesinde gerçekleştirdiği denetimlerde cadde ve sokaklarda kaldırımları işgal eden işyeri sahiplerine söz konusu durumun belediye mevzuatına aykırı olduğu konusunda bilgilendirdi. Uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam edenlere yönelik cezai işlem uygulanacağını aktardı. Araç sahipleri uyarıldı Zabıta Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği denetimlerde engelli rampalarının önüne park eden otomobil ve motosiklet sahipleri de uyarılarak araçların bulunduğu yerlerden kaldırılmasını istedi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların kaldırımları rahat şekilde kullanmalarını sağlamak için denetimlerini kent genelinde sürdürecek.
Zabıta kaldırım işgallerine son veriyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yayların kullanım alanı olan kaldırımların iş yerleri ve seyyar satıcılar tarafından işgal edilmesinin önüne geçiyor.

Zabıta Daire Başkanlığı, işyerleri tarafından kaldırımlara bırakılan, görüntü kirliliğine yol açan ticari mallar, flama ve seyyar tabelaların kaldırılması için çalışma başlattı.

Ekipler, çalışma kapsamında merkez Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı ile Kayapınar Caddesinde gerçekleştirdiği denetimlerde cadde ve sokaklarda kaldırımları işgal eden işyeri sahiplerine söz konusu durumun belediye mevzuatına aykırı olduğu konusunda bilgilendirdi. Uyarılara rağmen kaldırımları işgal etmeye devam edenlere yönelik cezai işlem uygulanacağını aktardı.

Araç sahipleri uyarıldı

Zabıta Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği denetimlerde engelli rampalarının önüne park eden otomobil ve motosiklet sahipleri de uyarılarak araçların bulunduğu yerlerden kaldırılmasını istedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların kaldırımları rahat şekilde kullanmalarını sağlamak için denetimlerini kent genelinde sürdürecek.

Diyarbakır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.