İBT WEB

KURNAZDAN KİLTAŞA HAYIRLI OLSUN

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 12.04.2021 - 17:03, Güncelleme: 12.04.2021 - 17:03 2893+ kez okundu.
 

KURNAZDAN KİLTAŞA HAYIRLI OLSUN

KURNAZDAN KİLTAŞA HAYIRLI OLSUN

(TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, 82 Evler Mahallesi’nde yeni inşa edilen hizmet binasına taşınan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin ve TÜED Tarsus Şube Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan TÜED Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, “Sayın Kaplan Kiltaş ve Oda yöneticilerini, Tarsus esnaflarına böylesi güzel bir hizmet binası kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmet binası olmuş. Toplantı salonu, Tarsuslu esnaflarımız için önümüzdeki dönemde çok faydalı olacaktır. Bu hizmet binasının örnek olacağına inanıyorum; hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.   Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ise Başkan Ömer Kurnaz ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Sayın Ömer Kurnaz, Ankara’da üstlenmiş olduğu zor görevi başarılı bir şekilde sürdürmenin yanı sıra hem Tarsuslular için, hem bölge insanlarımız için, hem de tüm Türkiye’deki emekliler için Ankara’da dost kapısı olmuş, olmaya da devam etmektedir. Her zaman yanımızda olan ve bugün bizleri yalnız bırakmayarak, yeni hizmet binamıza geldiği için kendisine ve TÜED’in değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.
KURNAZDAN KİLTAŞA HAYIRLI OLSUN

(TÜED) Genel Merkez Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, 82 Evler Mahallesi’nde yeni inşa edilen hizmet binasına taşınan Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Tarsus Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahin ve TÜED Tarsus Şube Yöneticilerinin de hazır bulunduğu ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan TÜED Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz,

“Sayın Kaplan Kiltaş ve Oda yöneticilerini, Tarsus esnaflarına böylesi güzel bir hizmet binası kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel bir hizmet binası olmuş. Toplantı salonu, Tarsuslu esnaflarımız için önümüzdeki dönemde çok faydalı olacaktır. Bu hizmet binasının örnek olacağına inanıyorum; hayırlı ve uğurlu olsun”

dedi.

 

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ise Başkan Ömer Kurnaz ve çalışma arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek,

“Sayın Ömer Kurnaz, Ankara’da üstlenmiş olduğu zor görevi başarılı bir şekilde sürdürmenin yanı sıra hem Tarsuslular için, hem bölge insanlarımız için, hem de tüm Türkiye’deki emekliler için Ankara’da dost kapısı olmuş, olmaya da devam etmektedir. Her zaman yanımızda olan ve bugün bizleri yalnız bırakmayarak, yeni hizmet binamıza geldiği için kendisine ve TÜED’in değerli yöneticilerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum”

diye konuştu.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.