İBT WEB

Lüleburgazda 30 Uluslararası Çocuk Şenliği çevrim içi kutlanacak

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 20.04.2021 - 15:27, Güncelleme: 20.04.2021 - 15:27 2370+ kez okundu.
 

Lüleburgazda 30 Uluslararası Çocuk Şenliği çevrim içi kutlanacak

Lüleburgazda 30 Uluslararası Çocuk Şenliği çevrim içi kutlanacak

Lüleburgaz Belediyesi 30. Uluslararası Çocuk Şenliği’ni korona virüs salgını nedeniyle bu yıl da çevrim içi etkinliklerle kutlayacak. Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak etkinlikler 21 Nisan’da başlayıp 24 Nisan’a kadar sürecek.    Lüleburgaz Belediyesi’nin 29 yıldır aralıksız sürdürdüğü Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 30’uncusu korona virüs salgınına rağmen coşkuyla kutlanacak. Salgın nedeniyle etkinlikler Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından çevrim içi yayınlanacak. Çevreci Masallar Atölyesi’nden Candan Erçetin Çocuk Korolarıyla Birlikte Söylüyor etkinliğine, Çocuklar Soruyor Başkan Cevaplıyor etkinliğinden Lüleburgaz Kent Orkestrası Bayram Konseri etkinliğine kadar çok sayıda aktivite Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.   
Lüleburgazda 30 Uluslararası Çocuk Şenliği çevrim içi kutlanacak

Lüleburgaz Belediyesi 30. Uluslararası Çocuk Şenliği’ni korona virüs salgını nedeniyle bu yıl da çevrim içi etkinliklerle kutlayacak. Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak etkinlikler 21 Nisan’da başlayıp 24 Nisan’a kadar sürecek. 

 

Lüleburgaz Belediyesi’nin 29 yıldır aralıksız sürdürdüğü Uluslararası Çocuk Şenliği’nin 30’uncusu korona virüs salgınına rağmen coşkuyla kutlanacak. Salgın nedeniyle etkinlikler Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Medya Hesaplarından çevrim içi yayınlanacak. Çevreci Masallar Atölyesi’nden Candan Erçetin Çocuk Korolarıyla Birlikte Söylüyor etkinliğine, Çocuklar Soruyor Başkan Cevaplıyor etkinliğinden Lüleburgaz Kent Orkestrası Bayram Konseri etkinliğine kadar çok sayıda aktivite Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. 

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.