İBT WEB

Bodrumda yoğun bakım yatak sayısı endişelendiriyor

Asayiş (TG) - Tarsus Gazetesi | 01.05.2021 - 10:35, Güncelleme: 01.05.2021 - 11:04 3414+ kez okundu.
 

Bodrumda yoğun bakım yatak sayısı endişelendiriyor

Bodrumda yoğun bakım yatak sayısı endişelendiriyor

Akın akın Bodrum’a giden tatilcilerin koronavirüs vaka sayısını artırmasından endişe ediliyor. Yoğun bakım yatak sayısının 30 olduğu ilçe, şimdiden tıklım tıklım doldu.   Türkiye, 17 günlük kapanmaya gitti, valizini alan tatil beldelerine koştu. Ege ve Akdeniz kıyılarında sadece muaf olan turistlere izin verilmesi bile, kapanmadan kaçanları durduramadı. Sadece iki günde Bodrum’a 500 bin aracın girdiği belirtildi. YOĞUN BAKIM YATAK SAYISI 30 İlçede trafik yoğunluğu bir kenara, neredeyse adım atacak yer kalkmadı. Ancak sadece endişelendiren bu görüntüler de değil… Koronavirüs vakalarının az olduğu ilçede, yoğun bakım yatak sayısı 30. Bu rakam tatil beldesine akın edenleri değil, belediyeyi ve sağlıkçıları tedirgin ediyor. Her ne kadar ilçeye girişte kontroller detaylı olarak yapılsa da, 17 günün sonunda vaka sayısının artacağı öngürülüyor.
Bodrumda yoğun bakım yatak sayısı endişelendiriyor

Akın akın Bodrum’a giden tatilcilerin koronavirüs vaka sayısını artırmasından endişe ediliyor. Yoğun bakım yatak sayısının 30 olduğu ilçe, şimdiden tıklım tıklım doldu.

 

Türkiye, 17 günlük kapanmaya gitti, valizini alan tatil beldelerine koştu.

Ege ve Akdeniz kıyılarında sadece muaf olan turistlere izin verilmesi bile, kapanmadan kaçanları durduramadı.

Sadece iki günde Bodrum’a 500 bin aracın girdiği belirtildi.

YOĞUN BAKIM YATAK SAYISI 30

İlçede trafik yoğunluğu bir kenara, neredeyse adım atacak yer kalkmadı. Ancak sadece endişelendiren bu görüntüler de değil…

Koronavirüs vakalarının az olduğu ilçede, yoğun bakım yatak sayısı 30. Bu rakam tatil beldesine akın edenleri değil, belediyeyi ve sağlıkçıları tedirgin ediyor.

Her ne kadar ilçeye girişte kontroller detaylı olarak yapılsa da, 17 günün sonunda vaka sayısının artacağı öngürülüyor.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.