İBT WEB

Ahmetli Yaraşlı Yolu Güvenli Hale Getirildi

Çevre (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.05.2021 - 11:05, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:05 1530+ kez okundu.
 

Ahmetli Yaraşlı Yolu Güvenli Hale Getirildi

Ahmetli Yaraşlı Yolu Güvenli Hale Getirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli-Yaraşlı yolu ile şantiye yolu kavşağındaki yabani otların aşırı uzamasından kaynaklı görüş açısının düşmesi ve trafik güvenliği için tehlike oluşturması nedeniyle bölgede ot temizliği yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışmanın ardından yoldaki trafik akışı güvenli hale getirildi. İl genelinde vatandaşların rahatı, huzuru ve güveni için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını tehlikeye sokacak durumların da önüne geçiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ahmetli-Yaraşlı yolu ile şantiye yolu kavşağındaki yabani otların aşırı uzamasından kaynaklı görüş açısının düşmesi ve trafik güvenliği için tehlike oluşturması nedeniyle bölgede ot temizliği yaptı. Çalışmalar kısa süre içinde tamamlanırken, yol trafik açısından güvenli hale getirildi. Ahmetli sakinleri ve yolu kullanan sürücüler, çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
Ahmetli Yaraşlı Yolu Güvenli Hale Getirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli-Yaraşlı yolu ile şantiye yolu kavşağındaki yabani otların aşırı uzamasından kaynaklı görüş açısının düşmesi ve trafik güvenliği için tehlike oluşturması nedeniyle bölgede ot temizliği yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışmanın ardından yoldaki trafik akışı güvenli hale getirildi.

İl genelinde vatandaşların rahatı, huzuru ve güveni için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını tehlikeye sokacak durumların da önüne geçiyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ahmetli-Yaraşlı yolu ile şantiye yolu kavşağındaki yabani otların aşırı uzamasından kaynaklı görüş açısının düşmesi ve trafik güvenliği için tehlike oluşturması nedeniyle bölgede ot temizliği yaptı. Çalışmalar kısa süre içinde tamamlanırken, yol trafik açısından güvenli hale getirildi. Ahmetli sakinleri ve yolu kullanan sürücüler, çalışma nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.