İBT WEB

RİZEDE MERAL AKEŞENERE BÜYÜK TEPKİ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.05.2021 - 18:09, Güncelleme: 20.05.2021 - 18:09 1441+ kez okundu.
 

RİZEDE MERAL AKEŞENERE BÜYÜK TEPKİ

"Buraya neden geldiniz. Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz"

  Son dakika haberi: İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener,bir dizi ziyaretler için Rize’ye geldi. Rize’nin İkizdere ilçesine gelen ve esnaf ziyareti yapan Akşener’e İkizidere’li vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Akşener’e, "Buraya neden geldiniz, çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz”dedi. Akşener, Çayeli ilçesinde de bazı vatandaşlar tarafından protesto edildi Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları... Son dakika haberleri... İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener,bir dizi ziyaretler için Rize'ye geldi.Rize'nin İkizdere ilçesine gelen ve esnaf ziyareti yapan Akşener'e İkizidere'li vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Akşener'e ,"Buraya neden geldiniz. Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz"dediler. İyi Partililer bu durumda vatandaşlara sözlü ve fiili saldırıda bulundular. Polis iki tarafı ayırırken,genel başkan Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini bırakıp, taş ocağına gitti. İkizdere'de esnaf ziyareti yapan İyi parti genel başkanı Meral Akşener'e İkizdereli vatandaş Havva Sevgen tepki gösterdi. Sevgen,"Buraya neden geldiniz.   Cumhurbaşkanımızı Netenyahu'ya benzeterek ne demek istediniz. Amacınız nedir?, Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz, provakatörlük için geldiniz"dedi. Akşenerin ise cevabı, "Sus konuşma,işine bak,defol burdan" dedi. Daha sonra İkizdere'li başka bir grup vatandaşlar Akşener'e aynı tepkiyi gösterince ortalık bir anda karıştı. Akşener, beraberindeki partililerle esnaf ziyaretinde bulunmak için Cengiz Topel Caddesi'ne geldi. Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı. İYİ PARTİ'LİLER İLE VATANDAŞLAR BİRBİRİNE GİRDİ! Bu sırada, "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganı atan İYİ Parti'liler ile protestocu grup arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri, Akşener ve parti yöneticilerinin içinde bulunduğu aracın çevresinde önlem aldı. Polis ve bazı vatandaşların uyarısıyla tepkilerin azalması üzerine Akşener, esnaf ziyaretine başladı. Bunun üzerine kalabalık bir grup, Akşener'e yönelik protestolarını sürdürdü. Kalabalık arasında bulunan bazı kişilerin araçlara su şişesi, domates ve ayakkabı attıkları gözlendi. Akşener, tepkilerin yeniden artması üzerine aracıyla polis eşliğinde ilçeden ayrıldı. Polis iki grubun arasına girerek önlem aldı. Polisin uyarısı ile tepki gösteren grup alandan ayrıldı. Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Akşener, Trabzon'a hareket etti.
"Buraya neden geldiniz. Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz"

 

 haberi:  Genel başkanı ,bir dizi ziyaretler için ’ye geldi. Rize’nin  ilçesine gelen ve esnaf ziyareti yapan Akşener’e ’li vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Akşener’e, "Buraya neden geldiniz, çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz”dedi. Akşener,  ilçesinde de bazı vatandaşlar tarafından protesto edildi Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Son dakika haberleri... İyi Parti Genel başkanı Meral Akşener,bir dizi ziyaretler için Rize'ye geldi.Rize'nin İkizdere ilçesine gelen ve esnaf ziyareti yapan Akşener'e İkizidere'li vatandaşlardan tepki geldi. Vatandaşlar Akşener'e ,"Buraya neden geldiniz. Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz. Provakasyon için mi geldiniz"dediler.

İyi Partililer bu durumda vatandaşlara sözlü ve fiili saldırıda bulundular. Polis iki tarafı ayırırken,genel başkan Meral Akşener, esnaf ziyaretlerini bırakıp, taş ocağına gitti.

İkizdere'de esnaf ziyareti yapan İyi parti genel başkanı Meral Akşener'e İkizdereli vatandaş Havva Sevgen tepki gösterdi. Sevgen,"Buraya neden geldiniz.

 

Cumhurbaşkanımızı Netenyahu'ya benzeterek ne demek istediniz. Amacınız nedir?, Çocuk katilleriyle iş yapıyorsunuz, provakatörlük için geldiniz"dedi.

Akşenerin ise cevabı, "Sus konuşma,işine bak,defol burdan" dedi. Daha sonra İkizdere'li başka bir grup vatandaşlar Akşener'e aynı tepkiyi gösterince ortalık bir anda karıştı.

Akşener, beraberindeki partililerle esnaf ziyaretinde bulunmak için Cengiz Topel Caddesi'ne geldi. Bölgede toplanan bir grup, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzeten Akşener'i protesto etti. Bazı vatandaşlar da "terörist Akşener" şeklinde slogan attı.

İYİ PARTİ'LİLER İLE VATANDAŞLAR BİRBİRİNE GİRDİ!

Bu sırada, "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganı atan İYİ Parti'liler ile protestocu grup arasında arbede yaşandı. Güvenlik güçleri, Akşener ve parti yöneticilerinin içinde bulunduğu aracın çevresinde önlem aldı. Polis ve bazı vatandaşların uyarısıyla tepkilerin azalması üzerine Akşener, esnaf ziyaretine başladı. Bunun üzerine kalabalık bir grup, Akşener'e yönelik protestolarını sürdürdü. Kalabalık arasında bulunan bazı kişilerin araçlara su şişesi, domates ve ayakkabı attıkları gözlendi. Akşener, tepkilerin yeniden artması üzerine aracıyla polis eşliğinde ilçeden ayrıldı.

Polis iki grubun arasına girerek önlem aldı. Polisin uyarısı ile tepki gösteren grup alandan ayrıldı. Esnaf ziyaretlerini tamamlayan Akşener, Trabzon'a hareket etti.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.