İBT WEB

Başkan Ergünden Çarşı Esnafına Müjde

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 24.05.2021 - 09:39, Güncelleme: 25.05.2021 - 09:42 1293+ kez okundu.
 

Başkan Ergünden Çarşı Esnafına Müjde

Başkan Ergünden Çarşı Esnafına Müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda Şehzadeler ilçesine bağlı Çarşı Bulvarı ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi arasında kalan alanda 3. etap cephe sağlıklaştırması yapılması amacıyla Şehzadeler Belediyesi ile protokol imzalanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi, oybirliğiyle kabul edildi. Projelerin hazır olduğunu ve Anıtlar Kurulu izinlerinin de alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.   Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. 64 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, merkez Şehzadeler ilçesinde Çarşı Bulvarı ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi arasında kalan alanda 3. Etap cephe sağlıklaştırması yapılması amacıyla Şehzadeler Belediyesi ile protokol imzalanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi de görüşüldü. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Cengiz Ergün, “Eski bitpazarı dediğimiz bölgede 1 ve 2. Etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştık. 170 dükkanlık bir alan kalmıştı. Bununla ilgili proje çalışması tamamlandı ve Anıtlar Kurulu izinleri alındı. İnşallah Valiliğimiz ve Şehzadeler Belediyemizin desteğiyle buradaki çalışmalarımızı da iki etap halinde tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Madde, oybirliğiyle kabul edildi.  
Başkan Ergünden Çarşı Esnafına Müjde

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nda Şehzadeler ilçesine bağlı Çarşı Bulvarı ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi arasında kalan alanda 3. etap cephe sağlıklaştırması yapılması amacıyla Şehzadeler Belediyesi ile protokol imzalanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi, oybirliğiyle kabul edildi. Projelerin hazır olduğunu ve Anıtlar Kurulu izinlerinin de alındığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

 

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. 64 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, merkez Şehzadeler ilçesinde Çarşı Bulvarı ile Dr. Sadık Ahmet Caddesi arasında kalan alanda 3. Etap cephe sağlıklaştırması yapılması amacıyla Şehzadeler Belediyesi ile protokol imzalanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesi de görüşüldü. Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Cengiz Ergün, “Eski bitpazarı dediğimiz bölgede 1 ve 2. Etap sokak sağlıklaştırma çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda tamamlamıştık. 170 dükkanlık bir alan kalmıştı. Bununla ilgili proje çalışması tamamlandı ve Anıtlar Kurulu izinleri alındı. İnşallah Valiliğimiz ve Şehzadeler Belediyemizin desteğiyle buradaki çalışmalarımızı da iki etap halinde tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Madde, oybirliğiyle kabul edildi.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.