İBT WEB

Prens William ve Kate Middleton mutfakta Hint yemekleri pişirdiler

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 27.05.2021 - 11:57, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:57 1482+ kez okundu.
 

Prens William ve Kate Middleton mutfakta Hint yemekleri pişirdiler

Prens William ve Kate Middleton mutfakta Hint yemekleri pişirdiler

Prens William ve Kate Middleton, İskoçya'yı ziyaret ediyor. İkili ziyaret sırasında mutfağa girdi. İngiliz Kraliyet Ailesi'nin taht varislerinden birisi olan Prens William, eşiyle birlikte seyahatlerine devam ediyor. İkili pandemi nedeniyle ara verdikleri gezilere hız verirken, İskoçya'yı birlikte ziyaret ediyorlar. Çift, ziyaret sırasında mutfağa girip yemek yaptı, o anlar objektfilere yansıdı. HİNT YEMEĞİ PİŞİRDİLER Prens William ve Kate, ziyaretleri sırasında Sih Topluluğu ile birlikte yemek yaptı. Sih Topluluğu, kadınlara yardım etmek amacıyla kurulan bir organizasyon. Burayı ziyaret eden ikili, Hint ekmeği pişirdi. YEMEK PAKETLEDİLER Prens William ve eşi, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemeklerin paketlenmesine de yardımcı oldu. Kraliyet çifti, uyuşturucu bağımlılarına yardım eden bir merkezi de ziyaret etti.
Prens William ve Kate Middleton mutfakta Hint yemekleri pişirdiler

Prens William ve Kate Middleton, İskoçya'yı ziyaret ediyor. İkili ziyaret sırasında mutfağa girdi.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin taht varislerinden birisi olan Prens William, eşiyle birlikte seyahatlerine devam ediyor. İkili pandemi nedeniyle ara verdikleri gezilere hız verirken, İskoçya'yı birlikte ziyaret ediyorlar. Çift, ziyaret sırasında mutfağa girip yemek yaptı, o anlar objektfilere yansıdı.

HİNT YEMEĞİ PİŞİRDİLER

Prens William ve Kate, ziyaretleri sırasında Sih Topluluğu ile birlikte yemek yaptı. Sih Topluluğu, kadınlara yardım etmek amacıyla kurulan bir organizasyon. Burayı ziyaret eden ikili, Hint ekmeği pişirdi.

YEMEK PAKETLEDİLER

Prens William ve eşi, ihtiyaç sahipleri için hazırlanan yemeklerin paketlenmesine de yardımcı oldu. Kraliyet çifti, uyuşturucu bağımlılarına yardım eden bir merkezi de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.