İBT WEB

Malatya’da LGS’ye girecek öğrenciler için feribot turu

Spor 04.06.2021 - 16:21, Güncelleme: 04.06.2021 - 16:21 1940+ kez okundu.
 

Malatya’da LGS’ye girecek öğrenciler için feribot turu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, tarafından Pazar günü LGS’ye katılım sağlayacak olan öğrencilere motivasyon amaçlı feribot turu düzenlendi. MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen sınav öncesi motivasyon amaçlı feribot turunun ardından öğrenciler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a misafir oldular. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, feribot turunun sınav öncesi motivasyon yükseltmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek,  eğitim ve öğrenimin önemine değindi. Başkan Gürkan, “LGS öncesi sizlerin motivasyonu bizim için önemli. Sınavda sizlere başarı temennisinde bulunmak istiyorum. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Feribot turundan sonra sizi burada ağırlamamın sebebi, burası Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Salonu. Yani siz bugünün çocukları yarının büyükleri olarak meclisin bu sıralarında ve bu meclis başkanlığı koltuğunda oturacaksınız. Dolayısıyla sizler geleceğe ve istikbale ne kadar hazırlıklı olursanız istikbaliniz de o kadar aydınlık olur, bizlerin de gözleri arkada kalmaz. Çünkü yeni gelen nesil aldıkları görevi bizden daha ileriye götürmelidir” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı, tarafından Pazar günü LGS’ye katılım sağlayacak olan öğrencilere motivasyon amaçlı feribot turu düzenlendi.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen sınav öncesi motivasyon amaçlı feribot turunun ardından öğrenciler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a misafir oldular. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, feribot turunun sınav öncesi motivasyon yükseltmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek,  eğitim ve öğrenimin önemine değindi.

Başkan Gürkan, “LGS öncesi sizlerin motivasyonu bizim için önemli. Sınavda sizlere başarı temennisinde bulunmak istiyorum. Allah sizlere zihin açıklığı versin. Feribot turundan sonra sizi burada ağırlamamın sebebi, burası Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Meclis Salonu. Yani siz bugünün çocukları yarının büyükleri olarak meclisin bu sıralarında ve bu meclis başkanlığı koltuğunda oturacaksınız. Dolayısıyla sizler geleceğe ve istikbale ne kadar hazırlıklı olursanız istikbaliniz de o kadar aydınlık olur, bizlerin de gözleri arkada kalmaz. Çünkü yeni gelen nesil aldıkları görevi bizden daha ileriye götürmelidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.