İBT WEB

Cengiz Ergün Demek Büyük Hizmet Demek

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 10.06.2021 - 17:10, Güncelleme: 10.06.2021 - 17:10 1586+ kez okundu.
 

Cengiz Ergün Demek Büyük Hizmet Demek

Cengiz Ergün Demek Büyük Hizmet Demek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesinde 3 bin 400 metre içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen, hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın Apak Mahallesinde 3 bin 400 metre içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. Sıkıntılarımız çözüme kavuşturuldu Apak Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen, “İçme suyu konusunda yaşadığımız sıkıntılar kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuldu. Yeni terfi hattımız döşendi ve faaliyete geçti. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun. Mahallemizi susuz bırakmadı. Her zaman söylediğim gibi Cengiz Ergün demek büyük hizmet demek” dedi.
Cengiz Ergün Demek Büyük Hizmet Demek

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Apak Mahallesinde 3 bin 400 metre içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen, hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Saruhanlı’nın Apak Mahallesinde 3 bin 400 metre içme suyu terfi hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Sıkıntılarımız çözüme kavuşturuldu
Apak Mahalle Muhtarı Ahmet Gökmen,

İçme suyu konusunda yaşadığımız sıkıntılar kısa süre içerisinde çözüme kavuşturuldu. Yeni terfi hattımız döşendi ve faaliyete geçti. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun. Mahallemizi susuz bırakmadı. Her zaman söylediğim gibi Cengiz Ergün demek büyük hizmet demek”

dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.