İBT WEB

Başkan Ergün Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.06.2021 - 17:16, Güncelleme: 29.06.2021 - 17:16 1578+ kez okundu.
 

Başkan Ergün Ziyaret

Başkan Ergün Ziyaretler den memnuniyetini paylaştı

Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Manisa Şube Başkanı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar, Mustafa Ali Algın, Hasan Hüseyin Uygun, Hüseyin Arslan Köylü ve Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen’i makamında konuk etti. Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz’ın selamlarını ileten sendika yöneticileri, Başkan Ergün’e Türk bayrağı ve kılıç hediye etti. Ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Başkan Ergün de içerisinde mesir macunu yer alan çanta ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 38 akademisyen tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik kitap serisini armağan etti.  
Başkan Ergün Ziyaretler den memnuniyetini paylaştı


Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcıları ve Manisa Şube Başkanı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkan Yardımcıları Ali Rıza Kayar, Mustafa Ali Algın, Hasan Hüseyin Uygun, Hüseyin Arslan Köylü ve Manisa Şube Başkanı Cem Özleyen’i makamında konuk etti. Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı Mustafa Yorulmaz’ın selamlarını ileten sendika yöneticileri, Başkan Ergün’e Türk bayrağı ve kılıç hediye etti. Ziyaretleri nedeniyle memnuniyetini paylaşan Başkan Ergün de içerisinde mesir macunu yer alan çanta ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle 38 akademisyen tarafından hazırlanan ‘Yüzüncü Yılında Milli Mücadele Döneminde Manisa’ isimli 4 ciltlik kitap serisini armağan etti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.