İBT WEB

YASAKLARDAN SONRA İLK BULUŞMA

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.07.2021 - 11:35, Güncelleme: 05.07.2021 - 11:35 1614+ kez okundu.
 

YASAKLARDAN SONRA İLK BULUŞMA

Pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte binlerce kişi Açık Hava Yaz Etkinliklerinde bir araya geldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yaz konserleri ile Samsunlulara unutulmaz anlar yaşatıyor. Birbirinden güzel türküler ve halk oyunları gösterileriyle vatandaşlara keyifli bir yaz akşamı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla vatandaşlara stres attırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşümle birlikte tüm sorunları vizyonel bir şekilde çözme gayretindeyiz” diyerek, “Sanat, kültür, turizm gibi diğer alanlarda da şehrimizi merkez konumuna getirme çabası içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin dışında 20 bin gencimize yönelik etkinlik takvimimizin de startını verdik” dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Açık Sahne Yaz Etkinlikleri Atakum Çobanlı iskelesi’ nde Samsunlularla buluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl iptal edilen etkinlikler bu yıl birbirinden güzel eğlencelerle geri döndü. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinesinde hazırlıkları tamamlanarak 2 Temmuz’da start alan ve 18 Eylül tarihine kadar devam edecek etkinlikler her akşam saat 19.00’da Atakum ilçesi Çobanlı İskelesi’nde Samsunlulara keyifli anlar yaşatacak. Bu tarihler arasında aynı etkinlikler İlkadım Tütün iskelesi ve Canik Millet Bahçesi’nde de gerçekleştirilecek. Program akışları ise belediyenin sosyal medya hesapları, internet sitesi ve Kültür ve Sosyal İşler Şube Daire Başkanlığı’ndan da takip edilebilecek. 20 BİN GENCE YÖNELİK ETKİNLİKTE BAŞLADI Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk akşam etkinliğine katılarak SBB TV YouTubekanalından da canlı verilen programda vatandaşlarla bir  araya geldi. Başkan Demir, burada yaptığı konuşmasında, “Alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşümle birlikte tüm sorunları vizyonel bir şekilde çözme gayretindeyiz. Sanat, kültür, turizm gibi her alanda da en etkin şekilde Samsun’umuzu ülkemizde önemli bir merkez haline getirme, bölgenin merkezi ve hüviyetine yakışan bir şekilde çalışmaları yürütme gayreti içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin dışında toplamda 20 bin gencimize yönelik etkinlik takvimimizi de pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bizi biz yapan değerlerimizi hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Yaz Etkinliklerinde Türk Halk ve pop müziğin mahalli sanatçıları, konserleriyle geceye renk kattı. Konserlerin yanı sıra şiir dinletileri, şehir orkestraları, horon, zeybek, Kafkas oyunları, sportif gösteriler, söyleşiler, yarışmalar, sergiler, çocuk eğitim şenlikleri ve çocuk konserlerinin de düzenleneceği etkinliklere, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de katkı veriyor.  
Pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte binlerce kişi Açık Hava Yaz Etkinliklerinde bir araya geldi


Samsun Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği yaz konserleri ile Samsunlulara unutulmaz anlar yaşatıyor. Birbirinden güzel türküler ve halk oyunları gösterileriyle vatandaşlara keyifli bir yaz akşamı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, normalleşme sürecinin başlamasıyla vatandaşlara stres attırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşümle birlikte tüm sorunları vizyonel bir şekilde çözme gayretindeyiz” diyerek, “Sanat, kültür, turizm gibi diğer alanlarda da şehrimizi merkez konumuna getirme çabası içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin dışında 20 bin gencimize yönelik etkinlik takvimimizin de startını verdik” dedi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Açık Sahne Yaz Etkinlikleri Atakum Çobanlı iskelesi’ nde Samsunlularla buluştu. Koronavirüs salgını nedeniyle geçen yıl iptal edilen etkinlikler bu yıl birbirinden güzel eğlencelerle geri döndü. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı koordinesinde hazırlıkları tamamlanarak 2 Temmuz’da start alan ve 18 Eylül tarihine kadar devam edecek etkinlikler her akşam saat 19.00’da Atakum ilçesi Çobanlı İskelesi’nde Samsunlulara keyifli anlar yaşatacak. Bu tarihler arasında aynı etkinlikler İlkadım Tütün iskelesi ve Canik Millet Bahçesi’nde de gerçekleştirilecek. Program akışları ise belediyenin sosyal medya hesapları, internet sitesi ve Kültür ve Sosyal İşler Şube Daire Başkanlığı’ndan da takip edilebilecek. 20 BİN GENCE YÖNELİK ETKİNLİKTE BAŞLADI
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ilk akşam etkinliğine katılarak SBB TV YouTubekanalından da canlı verilen programda vatandaşlarla bir  araya geldi. Başkan Demir, burada yaptığı konuşmasında, “Alt yapı, üst yapı, kentsel dönüşümle birlikte tüm sorunları vizyonel bir şekilde çözme gayretindeyiz. Sanat, kültür, turizm gibi her alanda da en etkin şekilde Samsun’umuzu ülkemizde önemli bir merkez haline getirme, bölgenin merkezi ve hüviyetine yakışan bir şekilde çalışmaları yürütme gayreti içerisindeyiz. Bu etkinliğimizin dışında toplamda 20 bin gencimize yönelik etkinlik takvimimizi de pandemi yasaklarının kalkması ile birlikte başlatmış bulunuyoruz. İnşallah bizi biz yapan değerlerimizi hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı. Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Yaz Etkinliklerinde Türk Halk ve pop müziğin mahalli sanatçıları, konserleriyle geceye renk kattı. Konserlerin yanı sıra şiir dinletileri, şehir orkestraları, horon, zeybek, Kafkas oyunları, sportif gösteriler, söyleşiler, yarışmalar, sergiler, çocuk eğitim şenlikleri ve çocuk konserlerinin de düzenleneceği etkinliklere, İlkadım Halk Eğitim Merkezi ile Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de katkı veriyor.
 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.