İBT WEB

Rize'de yaşanan heyelanda araçlar son anda kurtuldu

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 29.09.2021 - 11:42, Güncelleme: 29.09.2021 - 11:42 2012+ kez okundu.
 

Rize'de yaşanan heyelanda araçlar son anda kurtuldu

Rize'de yaşanan heyelanda araçlar son anda kurtuldu

Rize'de Çamlıhemşin-Ardeşen yolu üzerinde 3. kilometrede bulunan eski taş ocağında heyelan meydana geldi.ARAÇLAR SON ANDA KURTULDU.Heyelan büyük kaya parçaları ağaçları da beraberinde getirdi. Heyelan sırasında yoldan geçen araçlar son anda kaya parçalarının altında kalmaktan kurtuldu.O anlar ise bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.
Rize'de yaşanan heyelanda araçlar son anda kurtuldu

Rize'de Çamlıhemşin-Ardeşen yolu üzerinde 3. kilometrede bulunan eski taş ocağında heyelan meydana geldi.ARAÇLAR SON ANDA KURTULDU. Heyelan büyük kaya parçaları ağaçları da beraberinde getirdi. Heyelan sırasında yoldan geçen araçlar son anda kaya parçalarının altında kalmaktan kurtuldu.O anlar ise bir vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Rize HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.