İBT WEB

Başsavcı Öztoprak tan MTOSB ye ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.09.2021 - 11:11, Güncelleme: 30.09.2021 - 11:11 1782+ kez okundu.
 

Başsavcı Öztoprak tan MTOSB ye ziyaret

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Başkanvekili Veysel Memiş, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfetullah Işık ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Başkan Tekli, ‘Biz MTOSB Yönetim Kurulu olarak yatırımcılarımızın refahı için çalışıyoruz. Mersin’e yeni yatırım alanları kazandırmak en büyük görevimiz. Mevcut yatırımcılarımızın üretim hatlarında aksama olmaması adına çalışmalar yürütürken, bir taraftan da kentimize yeni yatırım alanları kazandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda 4 OSB’nin yapımında son aşamaya geldik. Hemen ardından ise 5 ve 6 Organize Sanayi Bölgelerimizin bürokratik işlemlerine başlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, hatta daha kısa bir süre içerisinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 6 etabında fabrikaların üretime başlamasını hedefliyoruz’ dedi. ‘BÖLGEMİZE YOĞUN TALEP VAR’ Başkan Tekli, ‘Mersin’de üretim yapmak isteyen çok ciddi bir yatırımcı iştahı var. Şu an arsa talep başvuruları 200 sayısını geçti. Bunun yanı sıra ciddi anlamda yüksek m2 talepleri de var. Yönetim Kurulumuz ve Müteşebbis Heyetimizde bu başvuruları değerlendiriyoruz. Fakat en önemli detay bürokratik işlemlerin sonuna geldiğimiz 4 bölgemizin arsa tahsislerini yapar yapmaz hiç ara vermeden 5 bölgenin yapımına başlayacak olmamız. Ülkemizin kalkınması için üretimin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz’ dedi. MTOSB Tanıtım filminin izlenmesinin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi ile MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.  
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu


Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. OSB " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">MT OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Başkanvekili Veysel Memiş, Yönetim Kurulu Üyesi Seyfetullah Işık ve Denetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım’ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak’a yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi. Başkan Tekli, ‘Biz OSB " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">MT OSB Yönetim Kurulu olarak yatırımcılarımızın refahı için çalışıyoruz. Mersin’e yeni yatırım alanları kazandırmak en büyük görevimiz. Mevcut yatırımcılarımızın üretim hatlarında aksama olmaması adına çalışmalar yürütürken, bir taraftan da kentimize yeni yatırım alanları kazandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda 4 OSB’nin yapımında son aşamaya geldik. Hemen ardından ise 5 ve 6 Organize Sanayi Bölgelerimizin bürokratik işlemlerine başlayacağız. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, hatta daha kısa bir süre içerisinde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin 6 etabında fabrikaların üretime başlamasını hedefliyoruz’ dedi. ‘BÖLGEMİZE YOĞUN TALEP VAR’ Başkan Tekli, ‘Mersin’de üretim yapmak isteyen çok ciddi bir yatırımcı iştahı var. Şu an arsa talep başvuruları 200 sayısını geçti. Bunun yanı sıra ciddi anlamda yüksek m2 talepleri de var. Yönetim Kurulumuz ve Müteşebbis Heyetimizde bu başvuruları değerlendiriyoruz. Fakat en önemli detay bürokratik işlemlerin sonuna geldiğimiz 4 bölgemizin arsa tahsislerini yapar yapmaz hiç ara vermeden 5 bölgenin yapımına başlayacak olmamız. Ülkemizin kalkınması için üretimin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz’ dedi. OSB " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">MT OSB Tanıtım filminin izlenmesinin ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Model Fabrika ve İnovasyon Merkezi ile OSB " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">MT OSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde incelemelerde bulundu.
 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.