İBT WEB

Başkan Güzgülü Madalya Alan Sporcuları Tebrik Etti

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.09.2021 - 14:16, Güncelleme: 30.09.2021 - 14:16 1732+ kez okundu.
 

Başkan Güzgülü Madalya Alan Sporcuları Tebrik Etti

Başkan Güzgülü Madalya Alan Sporcuları Tebrik Etti

  Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü, Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası'na damga vuran sporcularımız Sümeyye Teke ve Gülçin Akyıldız'ı antrenmanda ziyaret etti. Sporcularımızı elde ettikleri başarılı sonuçlar için tebrik eden Kulüp Başkanı Güzgülü, elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un karate branşı sporcuları Adana'da gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Şampiyonası'nda önemli başarılara imza attı. Büyükler Karate Şampiyonası’na damga vuran yeşil-beyazlı karatecilerimiz, Uluslararası turnuvalarda madalyalara sahip olan sporcuların da mücadele ettiği şampiyonada 1 altın, 1 gümüş madalya alma başarısı gösterdi. Sümeyye Teke 68 kilogramda Türkiye şampiyonu olurken, Gülçin Akyıldız da +68 kilogramda Türkiye ikincisi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ile birlikte şampiyonaya damga vuran sporcularımızı ziyaret ederek onları tebrik etti. Başkan Ergün'ün Selamlarını İletti.Dubai’de yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcularımız ile Antrenör Ali Eşsiz ile bir araya gelen Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti. Sporcularımızı aldıkları başarılı sonuçlar için tebrik eden Başkan Güzgülü, elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi kutladı.  
Başkan Güzgülü Madalya Alan Sporcuları Tebrik Etti


 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Güzgülü, Türkiye Büyükler Karate Şampiyonası'na damga vuran sporcularımız Sümeyye Teke ve Gülçin Akyıldız'ı antrenmanda ziyaret etti. Sporcularımızı elde ettikleri başarılı sonuçlar için tebrik eden Kulüp Başkanı Güzgülü, elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un karate branşı sporcuları Adana'da gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Şampiyonası'nda önemli başarılara imza attı. Büyükler Karate Şampiyonası’na damga vuran yeşil-beyazlı karatecilerimiz, Uluslararası turnuvalarda madalyalara sahip olan sporcuların da mücadele ettiği şampiyonada 1 altın, 1 gümüş madalya alma başarısı gösterdi. Sümeyye Teke 68 kilogramda Türkiye şampiyonu olurken, Gülçin Akyıldız da +68 kilogramda Türkiye ikincisi oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, Yönetim Kurulu Üyesi Engin Altun ile birlikte şampiyonaya damga vuran sporcularımızı ziyaret ederek onları tebrik etti.
Başkan Ergün'ün Selamlarını İletti.Dubai’de yapılacak olan Büyükler Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazanan sporcularımız ile Antrenör Ali Eşsiz ile bir araya gelen Kulüp Başkanımız Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün selamlarını iletti. Sporcularımızı aldıkları başarılı sonuçlar için tebrik eden Başkan Güzgülü, elde edilen başarılarda emeği geçen herkesi kutladı.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.