İBT WEB

Delemenler Muhtarından Genel Müdür Aslay a Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.09.2021 - 16:08, Güncelleme: 30.09.2021 - 16:08 2352+ kez okundu.
 

Delemenler Muhtarından Genel Müdür Aslay a Ziyaret

Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ı makamında ziyaret etti

Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ı makamında ziyaret etti. Muhtar Ertürk, MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallesinde yaptığı çalışmalarla sorunlardan kurtulduklarını belirtti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk’ü makamında ağırladı. Mahallesinde yapılan dere ıslah çalışması ve kısmi içme suyu şebeke hattı imalatı ile mahalle olarak sorunlardan kurtulduklarını dile getiren Muhtar Ertürk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Genel Müdür Aslay, Muhtar Ertürk’ün mahallesindeki alt ve üstyapının yenilenmesi için istek ve taleplerini dinledi. Muhtar Ertürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda il genelindeki yatırımların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.  
Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay ı makamında ziyaret etti


Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ı makamında ziyaret etti. Muhtar Ertürk, MASKİ Genel Müdürlüğünün mahallesinde yaptığı çalışmalarla sorunlardan kurtulduklarını belirtti. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Alaşehir ilçesine bağlı Delemenler Mahalle Muhtarı Yasin Ertürk’ü
makamında ağırladı. Mahallesinde yapılan dere ıslah çalışması ve kısmi içme suyu şebeke hattı imalatı ile mahalle olarak sorunlardan kurtulduklarını dile getiren Muhtar Ertürk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Genel Müdür Aslay, Muhtar Ertürk’ün mahallesindeki alt ve üstyapının yenilenmesi için istek ve taleplerini dinledi. Muhtar Ertürk’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Müdür Aslay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu doğrultusunda il genelindeki yatırımların hız kesmeden
devam ettiğini belirtti.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.