İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.10.2021 - 08:30, Güncelleme: 05.10.2021 - 08:30 1354+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI Ordu Büyükşehir Belediyesi, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla il genelinde düzenlediği etkinliklerde hayvanlar için vatandaşa mama dağıttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in can dostlar için yaptığı çalışmalar artarak devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı Sokak Hayvanları Hastanesi, sahipsiz sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına kavuşması, yaralı hayvanların tedavi edilmesi, terk edilen hayvanlara sahip çıkılması, hayvan barınaklarında yapılan iyileştirmeler ve hayvan ambulansı gibi uygulamalar vatandaşların beğenisini kazanıyor. BİLGİLENDİRİCİ BROŞÜR VE MAMA DAĞITILDI Bunlarla yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi can dostlar için periyodik olarak düzenlediği etkinliklerle farkındalık oluşmasını sağlıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik kapsamında birçok ilçede kurulan stantlarda, vatandaşlara hayvanlarla ilgili bilgilendirici broşür ve mama dağıtıldı. Kurulan stantların yanına gelen can dostlar ise etkinliklere renk kattı. GENEL SEKRETER ALP: “CAN DOSTLARIMIZA OLAN İLGİ VE ALAKAMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK” Altınordu ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, daire başkanları ve personel ile birlikte mama dağıtımı gerçekleştirdi. Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, can dostlar için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Yapılan çalışmalarla farkındalık oluşturduklarını da kaydeden Genel Sekreter Alp, “Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak adına ilçelerimizde mama ve broşür dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla ve projelerde can dostlarımıza sahip çıkıyoruz. Biz can dostlarımızın duygusal varlıklar olduklarını bilerek hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda da önceliğimiz hayvanların konforunu ve korunmasını sağlamak. Bu etkinliklerimizle oluşturduğumuz farkındalıklarla can dostlarımıza olan ilgi ve alakamız artarak devam edecek” dedi. Hayvan hakları dernek üyeleri ve vatandaşlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından can dostlara yönelik çalışmaları çok beğendiklerini belirterek, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.
BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR CAN DOSTLAR İÇİN MAMA DAĞITTI Ordu Büyükşehir Belediyesi, “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla il genelinde düzenlediği etkinliklerde hayvanlar için vatandaşa mama dağıttı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in can dostlar için yaptığı çalışmalar artarak devam ediyor. Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve en kapsamlı Sokak Hayvanları Hastanesi, sahipsiz sokak hayvanlarının doğal yaşam alanlarına kavuşması, yaralı hayvanların tedavi edilmesi, terk edilen hayvanlara sahip çıkılması, hayvan barınaklarında yapılan iyileştirmeler ve hayvan ambulansı gibi uygulamalar vatandaşların beğenisini kazanıyor. BİLGİLENDİRİCİ BROŞÜR VE MAMA DAĞITILDI Bunlarla yetinmeyen Büyükşehir Belediyesi can dostlar için periyodik olarak düzenlediği etkinliklerle farkındalık oluşmasını sağlıyor. Bu kapsamda çalışma yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi “4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü” kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik kapsamında birçok ilçede kurulan stantlarda, vatandaşlara hayvanlarla ilgili bilgilendirici broşür ve mama dağıtıldı. Kurulan stantların yanına gelen can dostlar ise etkinliklere renk kattı. GENEL SEKRETER ALP: “CAN DOSTLARIMIZA OLAN İLGİ VE ALAKAMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK” Altın ordu ilçesinde düzenlenen etkinliklere katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, daire başkanları ve personel ile birlikte mama dağıtımı gerçekleştirdi. Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, can dostlar için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Yapılan çalışmalarla farkındalık oluşturduklarını da kaydeden Genel Sekreter Alp, “Bugün 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü. Bizde Büyükşehir Belediyesi olarak farkındalık oluşturmak adına ilçelerimizde mama ve broşür dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarla ve projelerde can dostlarımıza sahip çıkıyoruz. Biz can dostlarımızın duygusal varlıklar olduklarını bilerek hareket ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarda da önceliğimiz hayvanların konforunu ve korunmasını sağlamak. Bu etkinliklerimizle oluşturduğumuz farkındalıklarla can dostlarımıza olan ilgi ve alakamız artarak devam edecek” dedi. Hayvan hakları dernek üyeleri ve vatandaşlarda Büyükşehir Belediyesi tarafından can dostlara yönelik çalışmaları çok beğendiklerini belirterek, yaptığı çalışmalar dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.