İBT WEB

Minnetler de Taşkına Karşı Önlem Alındı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.12.2021 - 08:17, Güncelleme: 24.12.2021 - 08:17 1084+ kez okundu.
 

Minnetler de Taşkına Karşı Önlem Alındı

Minnetler de Taşkına Karşı Önlem Alındı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Minnetler mahallesinden geçen derede 300 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirerek taşkın riskine karşı önlem aldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere temizlik çalışmaları ile taşkın risklerine karşı önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesine bağlı Minnetler mahallesinde 300 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile zamanla dere içerisinde biriken çöpler ve uzayan otlar temizlenerek derenin sağlıklı bir şekilde akışı sağlandı. Minnetler halkı çalışmadan memnun Minnetler Mahalle Muhtarı Muharrem Mağden, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Muhtar Mağden, “Mahallemizin içerisinden geçen derede zaman içerisinde çöpler birikmiş ve otlar uzamıştı. Aşırı yağışlarda derede taşkınlar meydana geliyor ve çevredeki evler zarar görüyordu. Yapılan çalışmadan dolayı mahalle halkımız ve ben çok memnunuz. Bundan sonraki yağışlarda taşkın riski ortadan kalktı” ifadelerini kullandı.  
Minnetler de Taşkına Karşı Önlem Alındı


MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı Minnetler mahallesinden geçen derede 300 metrelik temizlik çalışması gerçekleştirerek taşkın riskine karşı önlem aldı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü dere temizlik çalışmaları ile taşkın risklerine karşı önlemler almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Demirci ilçesine bağlı Minnetler mahallesinde 300 metrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile zamanla dere içerisinde biriken çöpler ve uzayan otlar temizlenerek derenin sağlıklı bir şekilde akışı sağlandı.
Minnetler halkı çalışmadan memnun
Minnetler Mahalle Muhtarı Muharrem Mağden, yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti. Muhtar Mağden, “Mahallemizin içerisinden geçen derede zaman içerisinde çöpler birikmiş ve otlar uzamıştı. Aşırı yağışlarda derede taşkınlar meydana geliyor ve çevredeki evler zarar görüyordu. Yapılan çalışmadan dolayı mahalle halkımız ve ben çok memnunuz. Bundan sonraki yağışlarda taşkın riski ortadan kalktı” ifadelerini kullandı.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.