İBT WEB

Büyükşehir Belediyesi nden Yeni Yıl Ziyaretleri

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 31.12.2021 - 09:17, Güncelleme: 31.12.2021 - 09:17 914+ kez okundu.
 

Büyükşehir Belediyesi nden Yeni Yıl Ziyaretleri

Büyükşehir Belediyesi nden Yeni Yıl Ziyaretleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çeşitli kurum ve kuruluşlara yeni yıl kutlama ziyaretlerinde bulundu.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte üreticilere yönelik çalışmalar yapan kurum ve kuruluşları ziyaret eden Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta eşlik etti. Öztozlu, sırasıyla Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Tarım Kredi ve Kooperatifi Müdürü Bayram Şevik, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Toprak Mahsulleri Ofisi Manisa Ajans Müdürü Birol Güleç ve Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Akay Ünal’ı makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile birlikte kurum ve kuruluş müdürlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, hediye takdiminde bulundu. Yeni yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Öztozlu ve Usta, kurumların Manisa tarımı ve hayvancılıkla ilgili projeleri ile ilgili projeler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu.  
Büyükşehir Belediyesi nden Yeni Yıl Ziyaretleri


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, çeşitli kurum ve kuruluşlara yeni yıl kutlama ziyaretlerinde bulundu.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte üreticilere yönelik çalışmalar yapan kurum ve kuruluşları ziyaret eden Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta eşlik etti. Öztozlu, sırasıyla Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Tarım Kredi ve Kooperatifi Müdürü Bayram Şevik, Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Toprak Mahsulleri Ofisi Manisa Ajans Müdürü Birol Güleç ve Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Akay Ünal’ı makamında ziyaret etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta ile birlikte kurum ve kuruluş müdürlerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti, hediye takdiminde bulundu. Yeni yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Öztozlu ve Usta, kurumların Manisa tarımı ve hayvancılıkla ilgili projeleri ile ilgili projeler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.