İBT WEB

Büyükşehirden LGS ve YKSye hazırlık kursları

Eğitim (MBH) - Mersin Blok Haber | 27.01.2022 - 08:34, Güncelleme: 27.01.2022 - 08:34 2636+ kez okundu.
 

Büyükşehirden LGS ve YKSye hazırlık kursları

Büyükşehirden LGS ve YKSye hazırlık kursları

Büyükşehir’den LGS ve YKS’ye hazırlık kursları… Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ni açıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, Kuruköprü ve Karataş’ta Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ni hayata geçiriyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde açılacak olan kurs merkezlerinde deneyimli öğretmenler eşliğinde, 8. sınıf LGS ile 12. sınıf ve mezun öğrencilere YKS hazırlık dersleri verilecek. Karataş ilçesinde 25’er kişilik 4 sınıf, Kuruköprü’de ise 20’şer kişilik 16 sınıf olarak açılacak eğitim merkezlerine ön kayıtlar alınmaya başlandı. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0322 458 03 37 numaralı telefonu arayarak bilgi alıp, www.adana.bel.tr adresinden de başvurularını yapabiliyor.
Büyükşehirden LGS ve YKSye hazırlık kursları

Büyükşehir’den LGS ve YKS’ye hazırlık kursları…

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ni açıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kuruköprü ve Karataş’ta Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’ni hayata geçiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde açılacak olan kurs merkezlerinde deneyimli öğretmenler eşliğinde, 8. sınıf LGS ile 12. sınıf ve mezun öğrencilere YKS hazırlık dersleri verilecek.

Karataş ilçesinde 25’er kişilik 4 sınıf, Kuruköprü’de ise 20’şer kişilik 16 sınıf olarak açılacak eğitim merkezlerine ön kayıtlar alınmaya başlandı. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 0322 458 03 37 numaralı telefonu arayarak bilgi alıp, www.adana.bel.tr adresinden de başvurularını yapabiliyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.