İBT WEB

Paris’te polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2022 - 12:14, Güncelleme: 14.02.2022 - 12:00 1807+ kez okundu.
 

Paris’te polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü

Paris’te polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü

Fransa’nın başkenti Paris’te polis, tren garında kendisine bıçakla saldıran şahsı öldürdü.Fransız Ulaştırma Bakanı Jean-Baptiste Djebbari basına yaptığı açıklamada, yerel saatle 07.00 sıralarında başkent Paris’teki Kuzey Garı’nda bıçaklı bir şahsın polise saldırdığını belirtti. Polisin saldırganı ateş ederek öldürdüğünü ifade eden Djebbari, olayın terör bağlantılı olduğuna ilişkin bir rapor alınmadığını söyledi. Olayda iki polis memurunun hafif yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını kaydeden Djebbari, tren seferlerinde aksaklık yaşandığını aktardı.Avrupa’nın en büyük tren istasyonlarından biri olan Kuzey Garı’nda Belçika ve Birleşik Krallık arasında uluslararası seferler yapılıyor.
Paris’te polise bıçakla saldıran şahıs öldürüldü
Fransa’nın başkenti Paris’te polis, tren garında kendisine bıçakla saldıran şahsı öldürdü.
Fransız Ulaştırma Bakanı Jean-Baptiste Djebbari basına yaptığı açıklamada, yerel saatle 07.00 sıralarında başkent Paris’teki Kuzey Garı’nda bıçaklı bir şahsın polise saldırdığını belirtti. Polisin saldırganı ateş ederek öldürdüğünü ifade eden Djebbari, olayın terör bağlantılı olduğuna ilişkin bir rapor alınmadığını söyledi. Olayda iki polis memurunun hafif yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını kaydeden Djebbari, tren seferlerinde aksaklık yaşandığını aktardı.
Avrupa’nın en büyük tren istasyonlarından biri olan Kuzey Garı’nda Belçika ve Birleşik Krallık arasında uluslararası seferler yapılıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.