İBT WEB

Trafik polislerinden öğrencilere eğitim

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 13:56, Güncelleme: 22.02.2022 - 12:54 1478+ kez okundu.
 

Trafik polislerinden öğrencilere eğitim

Trafik polislerinden öğrencilere eğitim

Eskişehir’de öğrencilere trafik güvenliği ile ilgili eğitim verildi.Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından bir eğitim kurumundaki öğrencilere ‘Temel Trafik Bilgisi, Trafik Güvenliği, Emniyet Kemeri Kullanımı ve Trafikte Saygı’ konularında eğitim verildi. Trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için eğitimlerin devam edeceği belirtildi.
Trafik polislerinden öğrencilere eğitim
Eskişehir’de öğrencilere trafik güvenliği ile ilgili eğitim verildi.
Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından bir eğitim kurumundaki öğrencilere ‘Temel Trafik Bilgisi, Trafik Güvenliği, Emniyet Kemeri Kullanımı ve Trafikte Saygı’ konularında eğitim verildi. Trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için eğitimlerin devam edeceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.