İBT WEB

Yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2022 - 20:34, Güncelleme: 08.03.2022 - 18:23 1679+ kez okundu.
 

Yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs tutuklandı

Yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs tutuklandı

Kırıkkale’de yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Kırıkkale’de Selim Özer Mahallesi’nde yaşayan M.Ü. (85) ve N.E.’nin (76) evine gece saatlerinde pencereyi kırarak giren 2 şahıs, kadınların altın bilezik ve yüzüklerini gasp etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine polis ve bekçi sevk edildi. Yapılan teknik fiziki takip neticesinde İİl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini belirledikleri M.M. ve C.Ö. isimli şüpheli şahısları yakaladı. Emniyete götürülen 2 şahsın üzerinde 5 bin 650 lira bulundu. Alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs tutuklandı
Kırıkkale’de yaşlı kadınların ziynet eşyalarını gasp eden 2 şahıs, polis ekiplerince gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Kırıkkale’de Selim Özer Mahallesi’nde yaşayan M.Ü. (85) ve N.E.’nin (76) evine gece saatlerinde pencereyi kırarak giren 2 şahıs, kadınların altın bilezik ve yüzüklerini gasp etti. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarla olay yerine polis ve bekçi sevk edildi. Yapılan teknik fiziki takip neticesinde İİl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, kimliklerini belirledikleri M.M. ve C.Ö. isimli şüpheli şahısları yakaladı. Emniyete götürülen 2 şahsın üzerinde 5 bin 650 lira bulundu. Alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilerek, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.