İBT WEB

Gastro Akademi yakında geleceğin şefleriyle buluşacak

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 11:02, Güncelleme: 11.03.2022 - 10:04 1989+ kez okundu.
 

Gastro Akademi yakında geleceğin şefleriyle buluşacak

Gastro Akademi yakında geleceğin şefleriyle buluşacak

Gastro Akademi yakında kapılarını geleceğin şeflerine açmaya hazırlanıyor.Sincan’ın marka değerini yükseltecek projelerinden biri olan Gastro Akademi, yakında kapılarını geleceğin şeflerine açmaya hazırlanıyor. Bir süredir büyük bir titizlikle yapılan hazırlıklarda sona gelinerek, Gastro Akademi mutfağında tüm eksikler tamamlandı. Son olarak yemek ve tatlı atölyelerinin yer alacağı Gastro Akademi mutfağının temel malzemelerini de alan Sincan Belediyesi, geleceğin aşçılarını eğitmeye bir adım daha yaklaştı. Akademide 168 metrekarelik alanda aşçılık, pastacılık, mutfak sanatları gibi alternatif mutfak atölyelerine katılan kursiyerlere sertifika da verilecek.
Gastro Akademi yakında geleceğin şefleriyle buluşacak
Gastro Akademi yakında kapılarını geleceğin şeflerine açmaya hazırlanıyor.
Sincan’ın marka değerini yükseltecek projelerinden biri olan Gastro Akademi, yakında kapılarını geleceğin şeflerine açmaya hazırlanıyor. Bir süredir büyük bir titizlikle yapılan hazırlıklarda sona gelinerek, Gastro Akademi mutfağında tüm eksikler tamamlandı. Son olarak yemek ve tatlı atölyelerinin yer alacağı Gastro Akademi mutfağının temel malzemelerini de alan Sincan Belediyesi, geleceğin aşçılarını eğitmeye bir adım daha yaklaştı. Akademide 168 metrekarelik alanda aşçılık, pastacılık, mutfak sanatları gibi alternatif mutfak atölyelerine katılan kursiyerlere sertifika da verilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.