İBT WEB

Çocuk evleri çalışmaları konuşuldu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2022 - 14:32, Güncelleme: 15.03.2022 - 13:19 1468+ kez okundu.
 

Çocuk evleri çalışmaları konuşuldu

Çocuk evleri çalışmaları konuşuldu

DÜZCE (İHA) – Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı programına protokol üyeleri katılım sağlayarak çocuk evlerinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ve beraberindeki Aile Mahkemesi Hakimi, Çocuk ve Aile Suçları Savcıları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler çocuk evleri sitesinde bir araya geldi. Kahvaltıda çocuklarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yanı sıra, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Kahvaltıdan sonra çocukları ziyaret eden heyete Düzce Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’da eşlik etti.
Çocuk evleri çalışmaları konuşuldu
DÜZCE (İHA) – Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evlerinde kahvaltı düzenlendi. Kahvaltı programına protokol üyeleri katılım sağlayarak çocuk evlerinde yapılacak çalışmalar konuşuldu.
Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ve beraberindeki Aile Mahkemesi Hakimi, Çocuk ve Aile Suçları Savcıları ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler çocuk evleri sitesinde bir araya geldi. Kahvaltıda çocuklarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yanı sıra, yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Kahvaltıdan sonra çocukları ziyaret eden heyete Düzce Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş’da eşlik etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.