İBT WEB

Tırdan borular anayola savruldu, araçlar kaza yaptı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 10:21, Güncelleme: 30.03.2022 - 09:52 1352+ kez okundu.
 

Tırdan borular anayola savruldu, araçlar kaza yaptı

Tırdan borular anayola savruldu, araçlar kaza yaptı

Bursa’da tırın dorsesinde bulunan demir borular yola savruldu. Bir araç borulara çarparak kaza yaparken ölen yada yaralanan olmadı.Olay, Gemlik Fabrikalar yolu Serbest Bölge Kavşağı’nda meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, tırın dorse kısmında bulunan demir borular yola savruldu. Tırın arkasından seyreden bir araç ise borulara çarparak kaza yaparken ölen ya da yaralanan olmadı.Kaza ile alakalı soruşturma başlatılırken, yolda bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı.
Tırdan borular anayola savruldu, araçlar kaza yaptı
Bursa’da tırın dorsesinde bulunan demir borular yola savruldu. Bir araç borulara çarparak kaza yaparken ölen yada yaralanan olmadı.
Olay, Gemlik Fabrikalar yolu Serbest Bölge Kavşağı’nda meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, tırın dorse kısmında bulunan demir borular yola savruldu. Tırın arkasından seyreden bir araç ise borulara çarparak kaza yaparken ölen ya da yaralanan olmadı.
Kaza ile alakalı soruşturma başlatılırken, yolda bir süre trafik sıkışıklığı yaşandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.