İBT WEB

KÜGİKAD üyeleri, iftarda buluştu

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2022 - 09:28, Güncelleme: 19.04.2022 - 00:39 1267+ kez okundu.
 

KÜGİKAD üyeleri, iftarda buluştu

KÜGİKAD üyeleri, iftarda buluştu

Kütahya Girişimci ve Sanatçı Kadınlar Derneği (KÜGİKAD) üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.Dernek Başkanı Şule Erdem, Kütahya Girişimci Kadınlar Derneği’nin, Kütahya’nın tanıtımı için Ankara, Balıkesir, Kocaeli, Eskişehir, İstanbul, Giresun, Sakarya, gibi düzenlenen çok sayıda fuar, resim sergisi, sanat galerileri ve festivallere katıldığını kaydetti.Kütahya’nın tanıtımı için gayret göstermeye devam edeceklerini belirten Başkan Şule Erdem, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nden (UNWOMEN) kazandıkları ve çalışmalarını sürdürdükleri "KÜGİKAD Kurumsallaşma ve Dijitalleşme" projesinin süreci hakkında üyelere fotoğraflarla bilgilendirme yaptı.
KÜGİKAD üyeleri, iftarda buluştu
Kütahya Girişimci ve Sanatçı Kadınlar Derneği (KÜGİKAD) üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi.
Dernek Başkanı Şule Erdem, Kütahya Girişimci Kadınlar Derneği’nin, Kütahya’nın tanıtımı için Ankara, Balıkesir, Kocaeli, Eskişehir, İstanbul, Giresun, Sakarya, gibi düzenlenen çok sayıda fuar, resim sergisi, sanat galerileri ve festivallere katıldığını kaydetti.
Kütahya’nın tanıtımı için gayret göstermeye devam edeceklerini belirten Başkan Şule Erdem, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nden (UNWOMEN) kazandıkları ve çalışmalarını sürdürdükleri "KÜGİKAD Kurumsallaşma ve Dijitalleşme" projesinin süreci hakkında üyelere fotoğraflarla bilgilendirme yaptı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.