İBT WEB

Bulutların üzeri böyle görüntülendi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2022 - 11:15, Güncelleme: 21.04.2022 - 10:04 1484+ kez okundu.
 

Bulutların üzeri böyle görüntülendi

Bulutların üzeri böyle görüntülendi

Bursa’da yaklaşık 1 haftadır yağmur ve gökyüzünü kaplayan bulutlar hayatı etkilerken, dron ile görüntülenen bulutların üzeri ise insana huzur veriyor.Nisan ayının sonlarına gelinmesine rağmen Uludağ’daki kar kalınlığı 1 metreye yakın. Şehir merkezindeki hava sıcaklığı ise gece 6-7 dereceleri gördü.Yaklaşık 1 haftadır aralıklarla yağan yağmur ve bulutlar sebebiyle, insanlar güneşin ısıtan yüzüne hasret kaldı. Bursa’nın çeşitli noktalarından kaldırılan dronla çekilen görüntüler ise insana huzur veriyor.Yaklaşık 600 metre yüksekliğe kadar çıkan dron, güneşin ışıldayan yüzünü bulutların arasında görüntüledi.
Bulutların üzeri böyle görüntülendi
Bursa’da yaklaşık 1 haftadır yağmur ve gökyüzünü kaplayan bulutlar hayatı etkilerken, dron ile görüntülenen bulutların üzeri ise insana huzur veriyor.
Nisan ayının sonlarına gelinmesine rağmen Uludağ’daki kar kalınlığı 1 metreye yakın. Şehir merkezindeki hava sıcaklığı ise gece 6-7 dereceleri gördü.
Yaklaşık 1 haftadır aralıklarla yağan yağmur ve bulutlar sebebiyle, insanlar güneşin ısıtan yüzüne hasret kaldı. Bursa’nın çeşitli noktalarından kaldırılan dronla çekilen görüntüler ise insana huzur veriyor.
Yaklaşık 600 metre yüksekliğe kadar çıkan dron, güneşin ışıldayan yüzünü bulutların arasında görüntüledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.