İBT WEB

Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği’nde yangın tatbikatı

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 13:34, Güncelleme: 28.04.2022 - 13:12 1753+ kez okundu.
 

Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği’nde yangın tatbikatı

Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği’nde yangın tatbikatı

Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği personeline yangın eğitimi verilerek tatbikat gerçekleştirildi.İlçe Emniyet Amirliğinde düzenlenen yangın tatbikatında Hisarcık Belediyesi İtfaiye Birim Sorumlusu Ali Köse tarafından Emniyet Amirliği personeline yangınla mücadele, yangın söndürme cihazlarının kullanımı, yangın söndürme teknikleri ile yangın esnasında bina tahliyesi ve yangın söndürme cihazlarının personel tarafından kullanımı konularında uygulamalı eğitim verildi.
Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği’nde yangın tatbikatı
Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği personeline yangın eğitimi verilerek tatbikat gerçekleştirildi.
İlçe Emniyet Amirliğinde düzenlenen yangın tatbikatında Hisarcık Belediyesi İtfaiye Birim Sorumlusu Ali Köse tarafından Emniyet Amirliği personeline yangınla mücadele, yangın söndürme cihazlarının kullanımı, yangın söndürme teknikleri ile yangın esnasında bina tahliyesi ve yangın söndürme cihazlarının personel tarafından kullanımı konularında uygulamalı eğitim verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.