İBT WEB

Alaşehir MASMEK Kursiyerlerinden Dönem Sonu Sergisi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 25.05.2022 - 10:17, Güncelleme: 25.05.2022 - 10:17 1238+ kez okundu.
 

Alaşehir MASMEK Kursiyerlerinden Dönem Sonu Sergisi

Alaşehir MASMEK Kursiyerlerinden Dönem Sonu Sergisi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin sanat ve meslek edindirme kursları arasında önemli bir yere sahip olan hizmetlerinden olan MASMEK’in, Alaşehir ilçesinde eğitim alan kursiyerleri, dönem sonu sergisi açtı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un da ziyaret ettiği sergide yer alan eserler, Alaşehirli vatandaşların beğenisini topladı. Alaşehir MASMEK kursiyerlerinin dönem sonu sergisi, Alaşehir Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı. Serginin açılışına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Hasan Torun ve MASMEK Koordinatörü Ahmet Kaplan katıldı. Serginin açılış kurdelesini kestikten sonra sergide yer alan eserleri tek tek inceleyen Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, emeği geçenleri tebrik etti. Kursiyerler de, kendilerine sunulan imkanlar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına teşekkür etti.
Alaşehir MASMEK Kursiyerlerinden Dönem Sonu Sergisi

Manisa Büyükşehir Belediyesinin sanat ve meslek edindirme kursları arasında önemli bir yere sahip olan hizmetlerinden olan MASMEK’in, Alaşehir ilçesinde eğitim alan kursiyerleri, dönem sonu sergisi açtı. Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun’un da ziyaret ettiği sergide yer alan eserler, Alaşehirli vatandaşların beğenisini topladı.

Alaşehir MASMEK kursiyerlerinin dönem sonu sergisi, Alaşehir Cumhuriyet Meydanı’nda açıldı. Serginin açılışına Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Büyükşehir Belediyesi Alaşehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü Hasan Torun ve MASMEK Koordinatörü Ahmet Kaplan katıldı. Serginin açılış kurdelesini kestikten sonra sergide yer alan eserleri tek tek inceleyen Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, emeği geçenleri tebrik etti. Kursiyerler de, kendilerine sunulan imkanlar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.