İBT WEB

Hüseyin Eryüksel Kavşağı Hizmete Sunuldu

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.05.2022 - 09:54, Güncelleme: 30.05.2022 - 09:54 1842+ kez okundu.
 

Hüseyin Eryüksel Kavşağı Hizmete Sunuldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Akhisar ilçesinde yapımını başlattığı ve ilçe trafiğinin nefes almasını sağlayan Hüseyin Eryüksel Kavşağı'nda çalışmalar tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Akhisar ilçesinde yapımını başlattığı ve ilçe trafiğinin nefes almasını sağlayan Hüseyin Eryüksel Kavşağı'nda çalışmalar tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları tamamlanan kavşakta incelemelerde bulundu. Çalışma ile Hürriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesi'ndeki ring yolunun birbirine bağlandığını belirten Başkan Ergün, ayrıca ilçe trafiğinin nefes alacağını söyledi.   Akhisar ilçesi Hilaliye Caddesi ile Atatürk Mahallesi’nden geçen ring yolunu birbirine bağlayan ve ilçe trafiğine nefes aldıran kavşak çalışması tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından merhum Hüseyin Eryüksel'in adı verilen kavşakta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ertuğrul Yıldırım ve Uğur Başkal, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Daire Başkanları ile Meclis Üyeleri eşlik etti. Merhum Hüseyin Eryüksel'in yakınları ve vatandaşlar tarafından çiçekle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sonrasında kavşakta incelmeler yaptı. Başkan Ergün'e Teşekkür Ettiler Akhisar ilçesi Hürriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesi'ndeki ring yolunu birbirine bağlayan kavşakta çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Ergün, "Merhum Meclis Üyemiz Hüseyin Eryüksel'in adının verildiği kavşak, Akhisar'ın en işlek caddelerinden bir tanesinin üzerinde yer alıyor. Bu cadde ile ring yolunu birbirine bağladığımız çalışma kapsamında aynı zamanda da Hilaliye Caddesi girişindeki düzenlemeleri de yaptık. İlçe trafiğine nefes aldıracak bu çalışmamızı da tamamlayıp ilçe halkımızın kullanımına sunduk" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri, vatandaşlar ve merhum Hüseyin Eryüksel'in yakınları da çalışma nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Akhisar ilçesinde yapımını başlattığı ve ilçe trafiğinin nefes almasını sağlayan Hüseyin Eryüksel Kavşağı'nda çalışmalar tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Akhisar ilçesinde yapımını başlattığı ve ilçe trafiğinin nefes almasını sağlayan Hüseyin Eryüksel Kavşağı'nda çalışmalar tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, çalışmaları tamamlanan kavşakta incelemelerde bulundu. Çalışma ile Hürriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesi'ndeki ring yolunun birbirine bağlandığını belirten Başkan Ergün, ayrıca ilçe trafiğinin nefes alacağını söyledi.

 

Akhisar ilçesi Hilaliye Caddesi ile Atatürk Mahallesi’nden geçen ring yolunu birbirine bağlayan ve ilçe trafiğine nefes aldıran kavşak çalışması tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından merhum Hüseyin Eryüksel'in adı verilen kavşakta incelemelerde bulundu. Başkan Ergün'e incelemeleri esnasında MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ertuğrul Yıldırım ve Uğur Başkal, MHP MYK Üyesi Mehmet Ödevli, MHP İl Başkanı Murat Öner, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Daire Başkanları ile Meclis Üyeleri eşlik etti. Merhum Hüseyin Eryüksel'in yakınları ve vatandaşlar tarafından çiçekle karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sonrasında kavşakta incelmeler yaptı.

Başkan Ergün'e Teşekkür Ettiler

Akhisar ilçesi Hürriyet Mahallesi ile Atatürk Mahallesi'ndeki ring yolunu birbirine bağlayan kavşakta çalışmaların tamamlandığını belirten Başkan Ergün, "Merhum Meclis Üyemiz Hüseyin Eryüksel'in adının verildiği kavşak, Akhisar'ın en işlek caddelerinden bir tanesinin üzerinde yer alıyor. Bu cadde ile ring yolunu birbirine bağladığımız çalışma kapsamında aynı zamanda da Hilaliye Caddesi girişindeki düzenlemeleri de yaptık. İlçe trafiğine nefes aldıracak bu çalışmamızı da tamamlayıp ilçe halkımızın kullanımına sunduk" ifadelerini kullandı. Mahalle sakinleri, vatandaşlar ve merhum Hüseyin Eryüksel'in yakınları da çalışma nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.