İBT WEB

Çocuklar ülkesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel etkinliklerle kutladı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 11:52, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:35 2520+ kez okundu.
 

Çocuklar ülkesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel etkinliklerle kutladı

Çocuklar ülkesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel etkinliklerle kutladı

Çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü eğitici aktivitelerle kutladı.Çocuklar ülkesi KidZania, ’Daha Sürdürülebilir Bir Dünya’ kapsamında, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel bir programla kutladı. Etkinlikte, Yazar İdil Türkmenoğlu’nun kızı Mira Türkmenoğlu canlı yayında KidZania Çevre Bildirgesi’ni okudu. Çocuklar ülkesine gelen çocuklarla 5 Haziran Dünya Çevre Günü konulu röportajlar yapıldı. Ayrıca HİPP sponsorluğunda Biraderler Yapım’ın ’Sen Yaz Ben Oynarım Çocuk Tiyatrosu’ çocuklar ülkesinin tiyatrosunda sahnelendi. KidZania’nın “özen göstermek” konusundaki savunucusu Vita’nın doğum günü de şehrin meydanında düzenlenen gösteriler ve oyunlar eşliğinde kutlandı. Çocuklar 28 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında üreticiliklerini ön plana çıkaracak eğitici atölyelere katılma şansı buluyor.
Çocuklar ülkesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel etkinliklerle kutladı
Çocuklar ülkesi KidZania İstanbul, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü eğitici aktivitelerle kutladı.

Çocuklar ülkesi KidZania, ’Daha Sürdürülebilir Bir Dünya’ kapsamında, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü özel bir programla kutladı. Etkinlikte, Yazar İdil Türkmenoğlu’nun kızı Mira Türkmenoğlu canlı yayında KidZania Çevre Bildirgesi’ni okudu. Çocuklar ülkesine gelen çocuklarla 5 Haziran Dünya Çevre Günü konulu röportajlar yapıldı. Ayrıca HİPP sponsorluğunda Biraderler Yapım’ın ’Sen Yaz Ben Oynarım Çocuk Tiyatrosu’ çocuklar ülkesinin tiyatrosunda sahnelendi. KidZania’nın “özen göstermek” konusundaki savunucusu Vita’nın doğum günü de şehrin meydanında düzenlenen gösteriler ve oyunlar eşliğinde kutlandı. Çocuklar 28 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında üreticiliklerini ön plana çıkaracak eğitici atölyelere katılma şansı buluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.