İBT WEB

Jandarmadan öğretmen ve öğrencilere dağcılık eğitimi

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2022 - 11:27, Güncelleme: 09.06.2022 - 11:18 3765+ kez okundu.
 

Jandarmadan öğretmen ve öğrencilere dağcılık eğitimi

Jandarmadan öğretmen ve öğrencilere dağcılık eğitimi

Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi çerçevesinde ortaokul öğrenci ve öğretmenlerine jandarma ekipleri tarafından dağcılık eğitimi verildi.Antalya Valiliği ASİST projesi bünyesinde Aksu Güloluk Ortaokulunun 35 öğrencisi ve 3 öğretmenine dağcılık eğitimi verildi. Konyaaltı ilçesi Geyikbayırı Mahallesi Likya yolunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Arama Kurtarma Tim Komutanlığı tarafından verilen eğitimde, yürüyüş, tırmanış, düğüm ve çadır kurmak gibi konular işlendi.
Jandarmadan öğretmen ve öğrencilere dağcılık eğitimi
Antalya’da Sağlık İçin Spora Teşvik (ASİST) projesi çerçevesinde ortaokul öğrenci ve öğretmenlerine jandarma ekipleri tarafından dağcılık eğitimi verildi.
Antalya Valiliği ASİST projesi bünyesinde Aksu Güloluk Ortaokulunun 35 öğrencisi ve 3 öğretmenine dağcılık eğitimi verildi. Konyaaltı ilçesi Geyikbayırı Mahallesi Likya yolunda Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Arama Kurtarma Tim Komutanlığı tarafından verilen eğitimde, yürüyüş, tırmanış, düğüm ve çadır kurmak gibi konular işlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.